Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 23 Mac 2011

Hari ni Harijadi Acik..!!!

Hari ni tanggal 23 Mac 2011, genap umor salah seorang anak sedara aku ( yang memang ramai ) ni 10 tahun, Aminul Hafiz atau lebih dikenali dengan panggilan Acik. Dia ni minat giler dengan mainan dari filem ' CARS '. Dia sanggup bawak bekal ke sekolah semata-mata nak simpan duit poket yang ummi dia bagi untuk membeli koleksi mainan 'CARS ' ni..

Satu lagi dia ni pandai melukis macam Bapak Saudara dia ni...hehehe...kalau balik ke kampung mesti dia tunjuk segala lukisan dia untuk aku komen...

Aina dan Acik...

Acik bersama koleksi 'CARS' dia yang dibeli sendiri...

Kek harijadi dari abah dan ummi...sera Mak Teh (Imah)...hehehe

Macam tak mau potong je kek tu...

Ni pulak hadiah dari Abah dan Ummi...( apa dia la agaknya )

Yang kotak besar tu dari Abah dan Ummi, yang nipis tu dari adik dia Aina...

Tu dia, setelah bungkusan dibuka....lori 'CARS' dan buku sticker 'CARS'

Bertambah lagi satu koleksi dia ni...
Apa-apapun aku selaku bapak sedara yang hensem, ingin mengucapkan selamat HARI LAHIR buat ACIK....Belajar betul-betul nanti boleh dapat hadiah banyak-banyak lagi...!!!!

*** Sebab duduk jauh, so Pak Njang tak boleh la nak bagi hadiah kat Acik...( fuhh...ok tak alasan ni..hehehehe..)

39 ulasan:

Fadzli Amir berkata...

Acik, simpan koleksi 'CARS' tu elok2...lawan pak njang punya koleksi jet & helikopter...

aleen aiden berkata...

hemsem kah bapak sedara die?hu3
hepi beday acik.. ^_^

Fadzli Amir berkata...

aleen aiden- Tengok la anak sedara dia kalu nak tau hensem ke tak...hehehhe...thanks bagi pihak Acik...

hawiz berkata...

yeay...selamat hari jdi..achik!!..hik3..xkenal pon..haha

mariah berkata...

mmg car's passion ni...sanah helwah too :)

Fadzli Amir berkata...

hawiz - Time kasih bagi pihak Acik...

Fadzli Amir berkata...

mariah -Mekasih...rasa org lelaki memang minat kereta ni...hehe

♥ manje ♥ berkata...

ala kalo nak pos adiah pon boleh kan hehe...

slmt hari lahir acik =) ~

Fadzli Amir berkata...

♥ manje ♥- heheheehehe......:P

khairul berkata...

hapy besday Acik

imah berkata...

selamat ari jd achik dr mkteh..semoga dpnjgkn umo & dmurahkan rzeki..bljr rjin2,nti besar bleh bli keta CARS yg btul2..

ummi aina berkata...

trime ksh li dan semua yg wish hepi besday kat acik...utk acik ummi sentiasa doakn yg terbaik..jadi anak yg soleh,insyaallah. mesti rajin belajar,jgn asyik nk melukis jerr..tp kesian jgk kt dia sb dia selalu lukis lps tu tnjk kt ummi "ummi cantik x acik lukis?" ummi dia mesti ckp "asyik melukis je,homework dh siap ke belum?"pastu acik pun kate "orang tanya pun nk marah..."

Daddy Ziyyad berkata...

Salam perkenalan...

Ceria header blog ni :)

Selamat Hari Jadi Acik!!!

Fadzli Amir berkata...

khairul- Thanks en. Kahirul...

Fadzli Amir berkata...

imah- Takde paper ke Mak Teh....hehehe..ooo..tunggu dapat kerja dulu...

Fadzli Amir berkata...

ummi aina- Huh..bukan senang nak suruh Kak Ros komen ni...hehehe...mekasih kembali...biarlah dia nak melukis...

Fadzli Amir berkata...

Daddy Ziyyad - Salam...itulah keluarga aku...hehehe...mekasih..

Chik Att berkata...

Achik ....... walaupun bapa sedara dok jauh ..... tuntut jangan tak tuntut .....

Fadzli Amir berkata...

Chik Att - hahaha...jauh tu.....

Szafwan berkata...

slamat ari jdi acik....psanan dripda abg hensem 2....

Fadzli Amir berkata...

Szafwan - Abang Sivaji The Bossss...hehehehe

nisa berkata...

Nisa suka budak2 yg suka buat koleksi barang dr kecik, jaga barang baik2,bila besar ia akan jd cm satu memori utk dorg yg dr kecik sampai besar buat collection mcm tu..

p/s haiqal suka kumpul lori,traktor bagai.

p.i.n.n.y berkata...

selamat hari jadi acik..kalau mak ude x bukak blog ni x tau pun befday acik..acik belajar rajin2..melukis2 jugak tp belajar jgn lupa pulak..semoga berjaya..

p/s:mak ude pun jauh jgk x leh nak bg hadiah..nak hadiah mintak kat mak teh..hehe

Yan berkata...

Fadzli rasanya kurang besar kek tu utk anak2 haji amir..

happy bufday to Acik.

Cik Rimau berkata...

wa... bestnye die.. dpt byk adiah.. hehe

Afzainizam berkata...

Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu

acik belajar rajin rajin tau

Fadzli Amir berkata...

nisa- tu la...dulu aku pun ada, koleksi transformer masa kecik2..ingat dah habis adik2 main..hehehe

Fadzli Amir berkata...

p.i.n.n.y- tu la seberang laut lagi..sama la kita....tu yang tak buleh antar tu kan..kan...mak teh buleh..hehehe

Fadzli Amir berkata...

Yan- Ye la Kak...tapi yg lain tak ada..ok le tu...mekasih bagi pihak acik..

Fadzli Amir berkata...

Cik Rimau- memang best...tu la bebudak sekarang kan..dulu kita kecik2, mana ada semua hadiah...hehehe

Fadzli Amir berkata...

Afzainizam- Wah..siap nyanyi tu...hehehe..thanks bro...Aminnnn

Fadzli Amir berkata...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o - Mekasih bebanyak....

ummi aina berkata...

helo,ni acik timekasih pada semua orang yang ucapkan happy birthday untuk acik terutama sekali pak njang..acik akan belajar sungguh2..:)

Fadzli Amir berkata...

Acik- macam tu la anak sedara pak njang....!!!

fazlinda berkata...

hepi belated b'day achik. sori lmbt wish.

Fadzli Amir berkata...

fazlinda - tak pe, lambat pun ok...

Amir faiez berkata...

hapy besday acik...huhu..sory la xtau pn besday acik 23 mac...besala ank sedara rmai sgt(alasan ni!!)..disebabkan pksu xkeja lg jdi xdela adiah ye...huhu..

Fadzli Amir berkata...

Amir faiez - lagi lapan tahun buleh la mintak..ye tak???..insyaAllah...

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails