Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 8 Mac 2011

Ada ka orang beli

Dah lama dah, aku jalan-jalan carik susu nak beli kat anak-anak. Singgah satu pasaraya kat belah Bayan Lepas ni...saja la masuk terus ke tempat jual baju-baju. Nampak banyak baju jenama sukan. Tengok, murah betul harga dia.

Tapi bila ditengok dengan lebih dekat....




PUMA....


KAPPA

PUMA

ADIDAS

ADIDAS
***Amacam...korang nampak tak apa yang tak kena..??

24 ulasan:

Dr. Rodzila Rodi berkata...

tu tak abis sekolah buta huruf..
takpun..saja nak bg orang teka, apa nama originalnya?hehe...

ch!natsu berkata...

he pndai diorg.. huhu~

My Life My World berkata...

Baju dah cantik dah, tapi tulisan tu buat spiol. Akak rasa lah, dia orang ni tak nak jual yang macam ori tapi dah sah sah tipu. So dari kena saman jual barang tak ori, buat ler macam ni.

Bagi yang tak kisah dengan branded items ni, apa salah nyer, asalkan cantik dan selesa kan.

♥ manje ♥ berkata...

bagi kita jadi ler... asal boleh pakai sudah... tap kalau yang mementing jenama, mmg ler tak beli kan heheh ~

A.s.t.i.n.a berkata...

whahaha Tuan Fadzli.. syukur lah tau.. baju PUAM tu cantik.. sila beli...

ape kate diablekan verification kat komen setting.. ape kate.. katelah.. katelah..

chocochoky berkata...

kalau yg jenis tak kesah mmg dah rembat baju tuu..

Ustaz Azrai berkata...

berkenan kat baju abidas tu... hehe

Fadzli Amir berkata...

Dr. Rodzila Rodi-ni bukan buta huruf ni..ni buta kayu nama dia...hehehe

Fadzli Amir berkata...

ch!natsu - tu la, kalau org tak perasan dah rembat dah...

Fadzli Amir berkata...

My Life My World-itu lah, sebab kalu ciplak yg asal, bila KDNDHEP buat rush mesti kena saman...tapi anak2 pun tau tak dak brand...diorang pun takmau..

Fadzli Amir berkata...

♥ manje ♥- tu la, ikut org gak la..kalu tak kesah, on je...hehee

Fadzli Amir berkata...

A.s.t.i.n.a- hahaha...siap tuan lagi...tak jadi nak beli laaaa....diablekan verification kat komen setting??.. ok..ok...

Fadzli Amir berkata...

chocochoky- kesah gak la...tu yg tak rembat tu...hehehee

Budu Masin berkata...

mak aih sekali tgk macam perfect jgk
tapi...huhu....
nama macam nak main2 je

Fadzli Amir berkata...

Budu Masin-macam main2 kan...tapi macam tu pun diorang buat..

Mie berkata...

Alamak lawaknya.. ni mesti kerja lanun..

Amir faiez berkata...

semat gak..yg xthan abidas tu..hahah..

Fadzli Amir berkata...

Mie - Biasa la..ada macam2 lanun..ada yg tiru sebijik, ada yg tak sebijik...hehehhe

Fadzli Amir berkata...

Amir faiez- macam-macam adaaaa...kat road walk tu real la sikit...hehehe

MAPPIAU berkata...

hahaha irfan ade satu kasut jename macam tuh, adida namenyer hihihi.

zaman sekarang ni macam2 kan hiks.

Cik Rimau berkata...

ade ke yg beli? hehe.. skrg ni bukan jenama baju je dorg ciplak.. handphone pon kne jugak.. hehe..

Fadzli Amir berkata...

MAPPIAU- ahaks...tu la semuanya nak diciplak..

Fadzli Amir berkata...

Cik Rimau- Ntah...tak tau la ada ke tak...kat negara cina, diorang buat makanan sebijik, rasa, rupa...tapi bukan buat dari bahan makanan...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

sekali tgk memang x perasan..dua kali tgk baru perasan.

sng je nak tipu org...kalau org tak tahu baca kompom kena tipu bulat².

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails