Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 28 Mac 2011

Baju Jubah..

Weekend yang lepas tak pergi kemana-mana, hujan mencurah dari pagi ke malam.. Nak jalan-jalan pun malas, sementelah pula bebudak dan mak budak tak berapa sihat. Jadi, dok rumah sambil tengok ultraman je la ngan bebudak.... Gambar ni dah lama, gambar kami memakai baju yang Kak Lili beli di mekah. selesa gak pakai jubah ( jubah ke ) ni...bebudak pun suka, cuma Uqaiel je saiz dia dah kecik/pendek...
Tengok baju Uqaiel yang singkat paras betis....

Tengah melayan Uqaiel atas katil baru Tok Wan...





*** Takde apa yang nak ditulis buat masa ni...hehehhe

22 ulasan:

Prince Halilintar berkata...

wahhh..dah macam betul2 anak arab je..hehe

toyolkiut berkata...

wiwittt..
blh pinjam?
hehe..

mariah berkata...

saya sangat suka anak-anak kecil pakai jubah.. nampak lebih suci, lagi2 kalau pakai jubah time solat.. pastu solat penuh khusyuk.. mmg anak soleh.. :)

Daddy Ziyyad berkata...

jubah tu mmg glamer..org balik umrah/haji selalu beli bawak balik bagi sedara mara

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

ayoooo cancel la nk ngorat. pakai jubah tp ada botol susu.. ayooo

imah berkata...

haaa..mmg comel2..dua2 pun comel..hehehe

niesz berkata...

haha..comelnye yg kecik tu pakai jubah, tp singkat la pulak..heee..xpe, senang die nk main kejar2 nnti..hehe..

Tauke Budu berkata...

amboih sempat lagi posing gmbr last tuh...haha tu dia

Chik Att berkata...

10 riyallll ..... itu buah tangan wajib bila balik dari sana

Fadzli Amir berkata...

Prince Halilintar- Hahahaa....kena tengok ummi dia la...

Fadzli Amir berkata...

toyolkiut - Tak leh la...takut tak muat nanti...hehehe

Fadzli Amir berkata...

mariah- tu la nampak memang comel je....kena pesan lagi kat sapa2 yg pegi mekah ni...hehehe

Fadzli Amir berkata...

Daddy Ziyyad- tu la, tapi ni first time dapat, selalu org bagi kopiah , tasbih je...hehehe

Fadzli Amir berkata...

http://aniesandyou.blogspot.com - hahahahhaa....

Fadzli Amir berkata...

imah- memang pooonnn...hehehe

Fadzli Amir berkata...

niesz - tu la, kalu tak pakai ari tu memang takkan dapat pakai la...dah kecik jadinya...hehee

Fadzli Amir berkata...

Tauke Budu- sekali sekala..hehehe

Fadzli Amir berkata...

Chik Att - tapi selalu org bagi tasbih, kopiah & minyak attar je kan...hehhee

Fadzli Amir berkata...

http://aniesandyou.blogspot.com- Mintak perhatian..!!! Blog awak tak boleh di access...mungkin sebab profile di privatekan..so tak boleh buat kunjungan balas...

Ct Aja berkata...

wah.... orang malaysia ke ni, cam arab jek...heheee

Amir faiez berkata...

ni ni...kami pon ad..huhu..

fazlinda berkata...

comelnye uqail, mcm pakai gaun. he he he

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails