Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 21 April 2011

Pizza Bentayan

Assalamualaikum...

Sekali lagi kita berjumpa dipagi Jumaat yang mulia ni. Pagi semalam sewaktu aku sedang menggodek-godek blog aku, aku terperasan yang chatbox aku di datangi oleh seseorang. Beliau ialah tuan empunya Pizza Bentayan ( link post aku yang sebelumnya tentang pizza ni di sini )
Encik Hatta. Akhirnya luahan hati aku mendapat perhatian daripada tuan empunya pizza.

Di sini aku paparkan, apa yang kami sembangkan ( yang mana aku cut & paste bulat-bulat dari chatbox );


bentayan salam ,,fazli ,saya hatta pemilik pizza ni kat kl ,ini adalah kesilapan wkil penjual kami ,setelah kami lihat ni ,,serta merta kami stopkan penhantaran ke penang ,saya minta maaf byk2 ,kalau boleh saya ingin sgt berjumpa dgn fazli



bentayan kalau dtg ke kl ,dtglah berjumpa dgn kami @ call no ini 0193732397 -0132311089



f@dzliamir Salam Tuan Bentayan, terima kasih kerana mengambil tindakan



bentayan perbuatan ini betul betul mengejutkan kami



f@dzliamir Segala maklumbalas amatlah saya hargai...saya akan buat satu post tentang perihal ni..Tapi kalau boleh bagi la link blog atau website tentang pihak tu



f@dzliamir Link blog atau website tentang pihak tuan



f@dzliamir sekurang-kurangnya boleh saya bersihkan balik nama pihak pizza bentayan



bentayan terimakasih cik fazli ,itulah yg kami mahu ,kalau boleh bersihkan nama kami semoga tuhan memberkati hidup kita semua



bentayan pizza kami adalah keluaran anak melayu 100% kecuali cheese aje ,sedap pastinya mesti rasa dulu baru boleh komen



bentayan kalau turun kl hari jumaat call no tadi kami ada kat pasar tani putrajaya kita jumpa face to face dan cuba rasa pizza kami saya belanja ok



Terima kasih buat Encik Hatta, kerana mengambil berat tentang apa yang aku laporkan. Insyaallah, kiranya aku turun ke KL, aku akan hubungi dia. Bak kata orang tua-tua, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari....



*** Semalam ke pasar malam yang sama, masih ada gerai yang sama...????

14 ulasan:

Tauke Budu berkata...

wah mmg prihatin btl tauke pizza tu...ape2 pun dia dah akui kesilapan....

khaifaiz berkata...

kre baguih juga tokey pizza tu.. Nanti ble dah kene belanja ngan tokey tu, jgn lupa plak tapaw utk rakan2 blog k.. hehehe

Arizakiah berkata...

Salam...
Ni baru betul orang nak berniaga..sentiasa mengakui dan memperbaiki kesilapan.

Cikli berkata...

aku memang suka piza,
tetapi piza tak tahu

sekarang bila makan pizza
aku ingat piza

imah berkata...

apa cerita psl piza bentayan??
imah xtaw pun???
tp bgus org 2..dia mengaku kesalahan dia..cmni la org beniaga..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
bentayan dulu nama nama dalam filam melayu clasic ..tapi apa pun nama gua suka makan pizza

fazlinda berkata...

kalau dia bg tapau jgn lupa org sg buloh. kl ngan sg buloh dh dekat tu. he he he

Amir faiez berkata...

ni shah alam jgn lupa...dkt jugak ng Kl...huhu..

Prince Halilintar berkata...

sungguh baik ati tauke pizza tu..bkn senang og nk akui kesilapannya..thumbs up !

Ct Aja berkata...

eee msti geram kan balik tgk pizza cm2.. pape pon syabas en fadzly, anda seorang yg pemaaf... sunnah nabi kan...

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 135lc dan penjagaan

Honda ex5 dan Honda wave

yup berniaga buat cara berniaga .. kalau silap minta akui kesilapan... tak ade salahnyer kan respek kat di tu... maaf itu satu yang mulia

hawiz berkata...

waa..bentayan?..xpenah dgr..huhu

toyolkiut berkata...

pizza bentayan?
ni kali pertama TK dngr nama tu..
kt Terengganu ada ke x ni ye..
tp kurang paham ni, apa kes?
jap2 nk pegi cari balik entry lepas pasal pkara ni..

MAPPIAU berkata...

what??? pasar malam putrajaya?? dekat sangat ngan umah. memang tiap hari selasa dan jumaat saye pergi ke situ. ade perasan gerai pizza tuh. tapi tak penah rase sebab tak minat pizza hehehee

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails