Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 4 April 2011

Tidur Pun Sengih...!!!


Baru tadi Abah call dari kampung. Ingatkan kenapa, rupa-rupanya dia nak bagitahu yang Imah dah pun lulus kedua-dua ujian memandu Motor dan kereta ) pagi tadi. Masa memandu balik ke rumah daripada Driving school, abah bagitahu Imah tersengeh sampai ke telinga..!!! Sampai tadi aku call dia, dia tengah tidur, tapi dari percakapan dia aku tau dia sedang tersengih..!!! Alangkah gembiranya...mengalahkan sengih Pinny..!!! Hahahaa...


Apa-apa pun tahniah buat Imah....!!! Nanti kalau balik kampung, buleh suruh Imah drive pi Barkat Jasmin...


***Tapi kalu nak tido tu jangan tersengih sangat....hehehe



13 ulasan:

Szafwan berkata...

thniahbwat mak teh....bleh bwk sfwan gi jln2 ngan sume sedara...

Ct Aja berkata...

wah bagusnye, saye da lulus pon mngigau2 tido, takut py psl...hehhehee, kim salam tahniah ye...

fazlinda berkata...

tambah lagi satu anak haji amir yg akan merempit.... he he he. tahniah imah, welcome to the club!

Ayl Aziz berkata...

Cuba ambil ujian memandu di Padang Jawa, Klang.. tempat paling sesak dengan lori besar2. Sampai skrg (sejak ambik lesen tahun 1997) saya ngigau seram.

Anyway... tahniah dan jangan merempit.

azmnor berkata...

Salam Fadzli...

Tahniah buat imah yg dah dpt lesen memandu motor kereta....tp ingat2 sikit P kena maintance 0 kesalahan selama 2 tahun....baru SAH lesen...

bunga berkata...

bunga suak memancing..tengok joran tu tiba2 mood mancing dtanag..

Prince Halilintar berkata...

tahinah kat imah tu..berjaya dpt lesen dah..pasni ley la drive lak..ehehe

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom terjah kami (klik entry terbaru) cherede

tahniah... sekarang lesen tu penting tak kiralah lelaki wanita.... nak kerja pun kena tunjuk lesen memandu tau

Yan berkata...

Assalam Fadzli,

dulu bukan u pun cam tu gak.. kena tak de lesen sampai sekarang? heee..

Dik akak bagi u award kat sini ye.. amik tau..

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/04/award-setetes-embun-dari-made.html

Amir faiez berkata...

tahniah imah...nt boley bwak adik p giant mnjung...huhu..

saya YANA berkata...

waa... besnye... haha... Yana lom test2 lagi ni.... masih dlm pembelajaran.. hehe..

Cikli berkata...

sengih yg berbaloi

imah berkata...

hahaha..hampeh tul tjuk entry ni..apa2pun tengs to all yg wish..mmg mengigau la sbb byk cbaran2 & halangn tuk mengcompletekn dua2 lesen ni..dr x pndai bwk moto lgsung smpai buat kecoh kt tmpt lesen & peristiwa melanggar org di dpn rumah..
tengs pd semua yg bg support & dgr masalh imah(smpai nangis2)..and akirnya dpt gak lesen..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails