Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 25 April 2011

Baju terbalik



Salam di pagi isnin yang terang benderang.... Wah rasa segar hari ni. Agak sibuk hujung minggu sudah, dengan beberapa aktiviti. Tak berkesempatan tak menjengok blog dan member-member blogger.


Aku nak berkongsi satu cerita pendek dengan semua. Semalam semasa pergi ke shopping complex, aku ada la beli baju. Bila beli baju mesti kena cuba dulu, mana tau muat ke tak. Bila keluar dari fitting room dan berjalan ke arah Cik Wife dan anak-anak, terus Naufal cakap dengan agak kuat,

" Kah..kah..kah..kah... Abah pakai baju terbalik..."

Cis, baru aku terperasan yang aku pakai baju terbalik bila keluar dari fitting room tadi. Nak cepat la tu, main sarung je. Mula-mula orang memang tak perasan, tapi Naufal jerit kuat sangat sambil gelak, ada la dua tiga orang yang menoleh... aku masuk balik dalam fitting room dengan selamba je.. Bila masuk dalam je, aku pakat bantai gelak...hahahha....Dah betul balik baju, masih tak berhenti gelak....


***Apa la Naufal....

17 ulasan:

Prince Halilintar berkata...

nak tumpang gelak sekali..ha ha hahaha..slmt anak perasan dulu..ni mesti nk cepat je kan..hehe

khaifaiz berkata...

haha.. pernah jugak.. tapi tak sempat kantoi aku dah perasan.. nasib baik

saya YANA berkata...

baju terbalik orang kata nak dapat duit tu..(tanpa sengaja..) hahah.. orang kata la.. Yana sampaikan je.. ekekekee.....

Mie berkata...

Jangan jiwa kacau sudahla ye Fadzli.. hehe

toyolkiut berkata...

hehe..
kdang2 gitu la kn..
tambah2 pulak budak2 ni ia x bisik2 dah, main sound skuat yg boleh..
TK pun pnh jg camtu, tp cepat perasan sbb baju2 TK mesti ada butang kt depan..

Hanis Azla berkata...

nasib juga dia tegur.. klu tak mahunya tak perasan kan.. ha..ha..

Chik Att berkata...

CA pernah berpengalaman .... pakai kasut sebelah len ...sebelah lagi lain ...., masa dokjalan tu dok pikiaq ... awa aku jalan macam rengkat sebelah .....

Daddy Ziyyad berkata...

nasib baik baju terbalik...

kalau keluar fitting room, seluar tak zip???

~hahaha

Ila berkata...

budak2 memang jujurkan...tp tulah,sampai satu shopping boleh tahu tu
Untuk Pertama Kalinya

Yan berkata...

Eemmmm tetiba lak dia buat lawak..

ken nak menang loteri.. mintak sikit ye...

Cikli berkata...

mungkin naufal lah watak dalam 'the emperor's new clothes'

bravo kid.
budak ni pandai kecek kelate ke?

imah berkata...

hahaha..bdk2 mmg xbleh nk menyorokkn pndapat diorg..
i2 menunjukkn yg abg li mmg btul2 try bju yg nk dibei bkn try sarong je dri luar..

masalhnye sekrg,beli ke x bju 2????hehehe

fazlinda berkata...

your naufal is really smart........

bunga berkata...

hahaha..tapi pakai baju terbalik nak dapat duit..org tua ckp2..haha

Amir faiez berkata...

bgus tol naufal...sempat plak die prasan yg abah die pkai bju tebalik...

Szafwan berkata...

naufal mmg smart la....

MAPPIAU berkata...

Hahahaha kalau awok pun ade sane konpem awok pun tumpang gelak sameeee hahahahahahaaaa

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails