Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 20 April 2011

Baju Sekolah Baru.

Hari ni Naufal dan Nabil mengenakan baju sekolah baru setelah bersekolah hampir 5 bulan. Ini adalah kerana kesukaran pihak sekolah untuk mendapatkan baju bersaiz besar bagi mereka. Sebab badan diorang memang besar-besar, macam budak darjah tiga..hehehhe..


Diorang begitu seronok bila dapat pakai baju sekolah ni...


Hari ni jugak sekolah diorang ada membuat lawatan ke Taman Rama-Rama di Teluk Bahang. Jadi hari ni pergi sekolah tak payah bawak beg dan tak payah belajar...


Apa-apa pun pergi elok-elok, dan jangan nakal-nakal..!!


Kalau suruh bergambar, diorang ni bukan nak buat muka senonoh sikit...




***Nanti balik, cerita la sikit..( diorang dah pernah pergi ke Taman Rama-Rama sebelum ni )

34 ulasan:

missSenget berkata...

kembar ke naufal dengan nabil ni?

Mie berkata...

Fadzli ngan saya sama la, tiga org anak lelaki dgn tiga karekter berbeza.. layan aje la

aleen aiden berkata...

eh2,uniform dorang kaler biru kuning.skolah pra ke?

Prince Halilintar berkata...

anak2 kalau bab jln2 ni mmg excited die lbh..sonok dpt kuar gan kawan ramai2...

Daddy Ziyyad berkata...

5 bulan sekolah dia nak siapkan baju...ekekekeke

saya YANA berkata...

bestnye.. kecik2 da bawak gi lawatan... dulu mana ade.. tak aci ni..!! ehehe..

khaifaiz berkata...

kata org bapak borek anak rintik.. Tu ikut ayah dia la dok bergambar mcm tu.. ngeh ngeh ngeh

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

ada bau kedai nihhh


latest entry: Malas memasak

Yan berkata...

ooii... kunin tu.. hee. suka lah depa kan..

tmn rama2 akak p masa anak no 2 umuq 3 tahun.. bayang kan ..maybe ramai dah arwah dah rerama tu..hee

MAPPIAU berkata...

haahahaha comel sungguh due beradik nih hiks, walaupun suke buat muke tak senonoh tapi anty sukeeeee hihihi

Ila berkata...

bestnyer dapat uniform ek...

awanputih berkata...

baju tuh ok, cuma seluar lah pulak cam ketat, bila time depa pakai, kerepot muka duk bg kempis perut. kesian.

AIMAN berkata...

sronok ler dapat baju baru.. haha

fazlinda berkata...

tahniah naufal & nabil. at last dpt jugak uniform tu. depa ni comel2 sggh.... anak sedara sapa la depa ni

Ct Aja berkata...

comel bju sek dier...hihihihi

Amir faiez berkata...

ish2...rsanya depa blajaq ng kami la bab bt muka xsenonoh tu...hahaha..

Fadzli Amir berkata...

missSenget- Taklah, beza setahun..hehehe

Fadzli Amir berkata...

Mie- tu la, Mie....sama la kita...heehe

Fadzli Amir berkata...

aleen aiden- Sekolah Tadika, tu yg kuning tu....

Fadzli Amir berkata...

Prince Halilintar- Tu la, kalau keluar tak ingat abah dan ummi dah....

Fadzli Amir berkata...

Daddy Ziyyad - hehehehe...tu la yg susahnya diorang ni kalau berbadan besar dari org lain....

Fadzli Amir berkata...

saya YANA- tu la, bebudak sekarang advance betoi...

Fadzli Amir berkata...

khaifaiz - hehehhe...sekali terkena kat bapak daaa.....betoi jugak...

Fadzli Amir berkata...

http://aniesandyou.blogspot.com - memang pun bau kedai...tapi tak sampai tengahari dah bau masam dah...

Fadzli Amir berkata...

Yan- memang suka sangat..malam dah try pakai sekali....innalillah..kat rama2 tu..hehehhe

Fadzli Amir berkata...

MAPPIAU- hehehe....diorang memang macam tu kalau org nak ambil gambar...

Fadzli Amir berkata...

Ila- memang best pun, siap try dah malam masa dapat tu...hehhee

Fadzli Amir berkata...

awanputih- tu la, kalau nak tukar seluar baru tak tau bila pulak nak dapat..hehehe

Fadzli Amir berkata...

AIMAN- Seronok la...selalunya tengok org lain je yg pakai..

Fadzli Amir berkata...

fazlinda- Anak sedara mak, pak sedara dia la..hehehhee

Fadzli Amir berkata...

Ct Aja- memang comel...hehehehe

Fadzli Amir berkata...

Amir faiez- sama la, nanti anak kamu pun hehehhe

imah berkata...

diorang ni bljr wat muka xsenonoh bkn saje ngn bapak2 saudara tp bapak diorg pun same..kl bergmbr 2 xpenahnye muka 2 elok..kerepot sna-sni..hehehe..btul x????

Fadzli Amir berkata...

imah- eh ye ke...tak perasan la pulak...hehehhe

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails