Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 27 April 2011

Hari yang Lesu

Memang setiap hari aku akan cuba untuk menaikkan semangat aku untuk bekerja. Dengan berperasaan gembira, berkelakuan ceria, memberi ucapan selamat dengan senyum dan ceria yang membuatkan aku lebih bersemangat untuk bekerja.


Tapi hari ni rasa lesu sangat...Sangat-sangat....Walaupun matahari memancar dengan terang benderangnya. Ditambah pula dengan kerja yang melambak-lambak, meja yang tak terurus...

Masih tak berkesempatan nak jenguk member-member blogger. Semalam balik rumah, nak jugak jenguk-jenguk. Mana tahu, berukband dah sampai due date tak bayar lagi..hehehehe (mintak tolong cik wife bayo )

Lepas ni kena pergi site, Jesselton dan Batu Feringghi...Lagi la lesu, buleh tertido dibuatnya...

Mungkin sebab dah nak dekat cuti panjang, tu yang mental lebih terarah kepada bercuti...selalunya macam tu la....hehehhe..Sabar, lambat lagi....


Semangat..!!!!..Semangat...!!!..Datanglah wahai semangat..!!!!

15 ulasan:

pena rozie berkata...

Rozie pun dah lesu gak. Sebab nak bercuti. Dah tak sabar rasenyer...

saya YANA berkata...

kat sini cuaca best kalau nak tido.. haha...

~one~malinee~ berkata...

erm, berkat sabar melayan 'lesu' nih, hujung minggu upah nyer cik wife nak bwk pi PD, ok lah tuhhh, bebaloi kannnn

Ila berkata...

semangat datanglah semangat....kena serulah selalu..hehehe
Jom Baca Kuatnya pengaruh kawan

Prince Halilintar berkata...

hmm..ckp pasal berukband..prince punye bil pun xbayar lagi la..alamak..dah seminngu ni..rehat nnt kene pergi byr la..

Encik MamaT berkata...

awat ni geng.. tensen kerja ke... amik la cuti g jalan2.. hehe

Daddy Ziyyad berkata...

bro, minumlah kopi jantan!!!

~haha

khaifaiz berkata...

tiupkan lah semboyan semangat anda..

khairul berkata...

sy pon sama..dh 2 hari bz..customer mai audit lak dah

Amir faiez berkata...

bersemangat!!!!

fazlinda berkata...

kadang2 mmg rasa lesu. eloklah pg holiday, blh rehatkn minda.....

Yan berkata...

mental coti lahh tuuu..

Cikli berkata...

takkan kena lim guan eng bagi rm100 baru nak bersemangat bro.

imah berkata...

sama2lh kta bersemangat tuk memulakn ari esok....
bersemangat!!!!gambatte kudasai!!!

Ct Aja berkata...

saya pon malas gak...kdg2 rase cm nak jadi suri rumah sepenuh masa jerk...hi3... bangun! bangun! semangat perlu diteruskan...

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails