Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 18 April 2011

Lepak Tepi Pantai Sungai Pinang

Aku sekeluarga pergi melepak di tepi pantai di Sungai Pinang selepas pergi makan kenduri di rumah Man ( biras aku ). Lepak-lepak lepas pergi Bukit Bendera, masih belum dibuka. Saja tengok gelagat orang memancing( ramai gak )... Naufal dan Nabil yang teruja, ke hulu ke hilir tengok pakcik-pakcik yang memancing, bila diorang dapat ikan, sibuk la bertanya itu-ini...

Aku, Cik Wife dan Uqaiel, duduk sambil menikmati suasana sekelilng...

Kapal korek, aku rasa...

Pancing...ntah sapa punya...

Uqaiel, yang tak mau berenggang..


Lepas tu pegi makan kat Favorite Strawberry....

***Hari yang santai...lepas lagi satu hari....

38 ulasan:

khaifaiz berkata...

mcm best je mancing kt sg pinang.. boleh ke sana ni

Prince Halilintar berkata...

uiiii..sedapnya makanan2 kat favorite Strawberi tue...terliur den =)

saya YANA berkata...

eii.. ape tu yang makanan yg first tu.. cam sedap la.... ihihi..

Mie berkata...

Ada aje kan aktiviti Fadzli ni.. Memang best pun drpd memerap je kat rumah..

ekin mahmud berkata...

anda di tag..sila baca
terima kasih
http://ekin-mahmud.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

Daddy Ziyyad berkata...

menarik juga pantai Sg Pinang ni..saya tengah kumpulkan lokasi untuk sunset fotografi...boleh bagitau ke arah mana pantai ni..saya biasa dgn area Bayan Baru.

toyolkiut berkata...

uqaiel ngn mama ia sebijik je kn..
kiut..

a'ah.. kapal korek pasir wat pe kt situ, nk dlm kn lg pantai/muara tu ke?

azmnor berkata...

Salam Fadzli...,

uiks....sedapnya makanan yg terhidang....sambil-sambil layan pancing oh...bahgianya...

♥ manje ♥ berkata...

sg pinang ni kat area mana eh ? ~

wath berkata...

mak ai sedapnye =,=. da la ngah on diet ni..ces~

missSenget berkata...

kenapa muka ayah uqiel kabur2?? hehehe...

imah berkata...

wahh..bestnye banana split 2..nti imah p penang bleh la bwk imah mai cni..

fazlinda berkata...

puas hati kalau dpt bwk anak2 gi jln2 lps tu mkn2. diaorg hepi kite pun hepi. comel sungguh si uqail ni........

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.. laksa tu cm best jerkkk.. lame xmakan laksa :)

Amir faiez berkata...

comei si uqaiel tuh...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
biras ke beras.. ana punya berasla... bukan sawal biras biras,,,

Cikli berkata...

santai betul hang no...
strawberi letak atas biskut kering, cucur susu atas... jadi mewah.

Yan berkata...

sodap nya..teman tak tahan tul kalau tgk dessert2 ni..

lawa dan cantik bebeno rakyat miker..

wan nurul hezrina berkata...

sedapnya makanan..nak2 ice cream tuh..terliuq noo

Fadzli Amir berkata...

khaifaiz- buleh la dtg..tiap petang memang ramai org memancing kt sini...

Fadzli Amir berkata...

Prince Halilintar- memang lazat pun..harga pun lazat gak..hehhee

Fadzli Amir berkata...

saya YANA - tak ingat apa nama, tapi biskut petak kering tu ditambah bermacam2...jadik sedap...hehehe

Fadzli Amir berkata...

Mie - dulu kalau kat kampung leh gak jalan2 belakang rumah, ada parit, ikan, hutan...sekarang kat flat, mana ada apa, jadi kesian kat bebudak la...

Fadzli Amir berkata...

ekin mahmud- thanks..!!!!!

Fadzli Amir berkata...

Daddy Ziyyad- kalau dari jambatan, terus ke jelutong highway ke arah georgetown....ada satu susur keluar ke sungai pinang, masuk kiri, bila traffic light ambik kanan, terus sampai hujung...tapi kalu sunset tak nampak la kat sini..kalu nak tgk byk kapal parking ada la..ada satu sculpter besar warna biru kat situ...

Fadzli Amir berkata...

toyolkiut -hehehe..memang sebijik...kapal korek tu parking je kat situ...

Fadzli Amir berkata...

azmnor - memang bahagia la..hehhehe

Fadzli Amir berkata...

♥ manje ♥-kalau turun dari jambatan terus ke georgetown lalu kat jelutong highway, sebelum sampai georgetown, ada tempat nama sg pinang...

Fadzli Amir berkata...

wath- sekali-sekala apa salahnya...

Fadzli Amir berkata...

missSenget- memang kamera tu yg buat cam tu...hehehhe

Fadzli Amir berkata...

imah- mai la..tapi sekarang imah dah kerja...kena la belanja kami..hehhehe

Fadzli Amir berkata...

fazlinda -memang enjoy..!!!!

Fadzli Amir berkata...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine- nak bagi tau, laksa tu tak sedap langsung..makan tak habis...

Fadzli Amir berkata...

Amir faiez-hehehe..tengok printer ..hehehhe

Fadzli Amir berkata...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o- hahahaha.....biras la..biras la....

Fadzli Amir berkata...

Cikli-santai...memang benda tu murah je kalau buat sendiri...

Fadzli Amir berkata...

Yan - hehehhe..memang nak bagi kak yan terliur pun...

Fadzli Amir berkata...

wan nurul hezrina- memang sedap pun...hehehhe

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails