Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 6 April 2011

Sibuk sesangat..!!!

Mintak maaf pada semua pengunjung blog Anak Haji Amir, aku teramat sibuk sekarang ni yang mana tak membolehkan aku membalas setiap kunjungan teman-teman. Tak berkesempatan membalas segala komen yang diberikan. InsyaAllah, aku akan menjengah ke blog teman-teman sedikit masa lagi. Buat masa ni keadaan office aku berserabut dengan habuk merata tempat, barang bersepah. Nasib baik la sekarang ni aku banyak menghabiskan masa di Batu Feringghi ( bukan lepak tepi pantai ok, kat furniture workshop )...tapi bila balik office memang serabut.








Kat rumah pulak tak boleh nak konsentrate, sebab hidung, mata semua gatal-gatal ( sebab habuk kat office ) internet pulak slow macam nak mampus. Komen separuh jalan, disconnect....

Pagi tadi singgah kat kedai kakak jual nasik dan kuih. Nampak dia jual ubat
resdung, bila tanya kat dia,


" Ubat ni baguih adik, dari langkawi ni. adik kak bawak balik. Ramai dah orang pakai, depa beli banyak botoi.." Kata kakak tu...


Aku ambil satu. Cuba lah..ubat alegik klinik dah makan tapi tak jadi apa...


Office aku yang sedang direnovate...


Ni tempat aku..segala barang-barang aku kat sini....tapi ni tempat aku buat drawing manual...



Ha..tempat macam tongkang pecah ni, pun tempat aku jugak, tempat buat drawing autoCad



Ni la ubat resdung yang dibeli dari kakak jual kuih...
***Nanti aku balas semua komen, lepas dah ok makan udat resdung tu ok...hehehhe

14 ulasan:

Chik Att berkata...

resdung .... tambahkan pengambilan zat besi ...syor doc... CA amal ok gak ....

kalau makan besi pun ok gak....

bunga berkata...

Alhamdulillah bunga xde lak resdong..hehe

bunga berkata...

Alhamdulillah bunga xde lak resdong..hehe

hawiz berkata...

hihi...standart la tu tmpt keje cmtu..ahah..bersepah siot..

MOH KEMBARA berkata...

Salam Fadzli, cam ner idung skrng?

toyolkiut berkata...

oh, kesian..
hidup perlu d teruskn..
hehe..

pasni resdung pun x mo singgah, maklum la dpt opis serba baru.. wow!!

MOH KEMBARA berkata...

Salam Fadzli, belum tamat lagi peraduan...pukul 6pm baru tamat, ada lagi 5 jam gitu dari sekarang!

Ct Aja berkata...

Semoga en fadzli cepat baek dan terus bersemangat sbb opis da nak renovate lg bsr2...hehehee

khairul berkata...

opis nk jadi mcm hotel ni

Daddy Ziyyad berkata...

hahaha...macam lawak lah pulak beli ubat resdung kat orang jual kuih!!

Prince Halilintar berkata...

tgk gambar tu pun dah nampak sgt2 bz ye anak haji amir ni..heehee

Amir faiez berkata...

p keje pkai mask la gmaknye..

Yan berkata...

Fadzli,

akak pun alah habusk. apap yg akak selalu buat, sedut air kat hidung, then hembus. buat selalu.. kurang sikit.

imah berkata...

btul2..p keja pkai la mask tp jgn pkai maskara plak..hehehe

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails