Member Kamcing Anak Haji Amir

Jumaat, 29 April 2011

Memulakan Perjalanan Ke Port Dickson

Bas baru memulakan perjalanan keluar dari office Cik Wife. Dah lama tak naik bas. Kami sekeluarga duduk kat belakang sekali, siap 8 seats kami ambik. Tapi kat belakang ni terlompat-lompat la jawabnya. Oh lupa nak bagi tahu yang destinasi kami ialah Port Dickson yang mana office Cik Wife ada buat family day kat sana.

Kami akan menginap di Corus Paradise Resort. Sekarang ni bas sedang menayangkan filem Hantu Kak Limah Balik Rumah...hhehehehe...bebudak suka la..Bapak dia pun suka ...hehhehe...

Port Dickson..!!!! kami datanggg!!!!...Sesiapa nak jumpak, leh datang ke Corusl paradise esok...hehehhe

***Sekarang awie tengah naik motor berlatang belakangkan lagu diambang wati...

20 ulasan:

Cikli berkata...

selamat berseronok bro.

imah berkata...

wahhh..terbaek..liputan terus menerus @pun siaran langsung..

have a good holiday..enjoyyyy.....sole..sole...

fazlinda berkata...

hope you enjoy your holiday and safe journey too......

faizal berkata...

kita jumpa d sana.. nk jln2 pn bisa d aturkn

Mie berkata...

Selamat bercuti dan bersantai.. kalau bas ikut elite highway, lalu dpn rumah saya tu..

Cikgu Nurin berkata...

Wahhh..best tu, Coral beach mmg best...selamat bergumbira...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
layan laut masa cuti best

aleen aiden berkata...

lame xpegi pd.haish

azmnor berkata...

Salam Fadzli...,

Selamat Bercuti dan Selamat dtg ke Port Dickson..... utamakan keselamatan....cuti-cuti ni PD tu leh tahan gak jem jalannya....

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

uihhhhh di ambang wati wooo lagu tuuuu zaman dulu mmg top bila aku kenang mmg mengimbau zaman silam ku...


ooohhhh selamat dalam perjalanan bro... selamat cutiiiiiii .... yerrrrr

Szafwan berkata...

p x ajk org...kite bak0r je

Prince Halilintar berkata...

seronoknye bercuti di PD..hv a nice day =)

MAPPIAU berkata...

waaa seronok tuh pegi family day!! hihihi

musti anak2 yang paling suke kan sebab dapat mandi manda kat laut hiks :))

Yan berkata...

Ni nak tunggu ni N3 coti - coti ni..

Encik MamaT berkata...

amboii.. bervuti sakan no... hehe...

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kenduri kahwin

wehhhhhh lama aku tak holiday kat PD ni..... dulu selalu lepak sana time Merdeka ajerrr.. selamat dalam perjalanan bro

khairul berkata...

amboi sakan p mkn angin no.mai baca ni. kejam nya !! .http://gilamodified.blogspot.com/2011/05/kawasan-prai-semalam-dikejutkan-dgn.html

Ct Aja berkata...

Selamat bercuti....

Tauke Budu berkata...

tak pernah sampai lagi ke port dickson...bila agaknya

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

”Mummy I love You”...
Doa ku untuk mu
رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
"Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"
"Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"
O our Lord! And forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be establishe
Surah Ibrahim 14:41

~~~~~~~@@@~~~~~~
Buah mangga buah jambu
Kedua buah dibuat rujak
Aku bangga padamu ibu
Walau lelah tetaplah bijak
~~~~~~~@@@~~~~~~
Roti keju tidaklah mahal
Roti sumbu cukuplah murah
Walau anakmu sungguh nakal
Kasihmu ibu tetap tercurah
~~~~~~~@@@~~~~~~
Anak katak di pinggir sawah
Anak lembu pergi ke taman
Kasih anak sepanjang galah
Kasih ibu sepanjang zaman
~~~~~~~@@@~~~~~~

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails