Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 7 April 2011

Taman Botanikal

Gambar ni dah lama dah, masa ni Uqaiel belum lahir lagi. Tapi sayang pulak, tu yang post jugak tu. Kami pergi ke Taman Bungah/ Botanical Garden, Pulau Pinang. Kat sini pagi dan petang ramai la orang jogging atau jungle trekking. Tapi kami pergi tak buat apa pun, hanya bersantai bersama anak-anak.
Diorang memang suka datang sini, selain tempat yang best, ada jugak monyet yang boleh dikacau...


Nasib baik bawak bola sebijik...
Boleh jugak main kejar-kejar bola...

Memang seronok sungguh kalau boleh main kejar-kejar kat tempat luas macam ni...ye la, rumah sempit...
Aik, Nabil baru nak panaskan badan....!!!
NAufal, sampai terduduk la....







Berkaki ayam je...

Sambil diperhatikan Ummi...

Nabil...tersenget-senget la...



Tak larat..kita duduk relaks dulu....


Alang-alang dah duduk, baring teruslah....hehehe










Nabil, teropong monyet...ke monyet kepala hitam bercouple...

*** Anak-anak suka, mak-bapak gembira....

12 ulasan:

Chik Att berkata...

hahahah .... budak2 kalo terlepas ...... rasa macam donia ini aku yang punya....

khairul berkata...

last sekali p ( thn ni gak ) naik trem kt dlm tu..best gak

Prince Halilintar berkata...

seronok klu beriadah dgn family tercinta kan..bertambah sayang dan cinta pada family lagi..hehe

Daddy Ziyyad berkata...

Best kan..ceria!!

Saya dah lebih setahun tak ke Penang! Dulu almost 2-3 bulan sekali ke sana, semata mata nak makan nasik kandar & char koey tiau!!

Dah byk perubahan ke kat Botanical Garden ni?

MAPPIAU berkata...

hahaha anak lelaki kalo dah dapat kawasan lapang ade budak bola ya hampunn naik semput kite ni nak mengejar hahaha

azmnor berkata...

Salam Fadzli ...

Haah...
anak-anak seronok, ibubapa gumbira...

hezrina83 berkata...

cumilllnye 2 org tuh..bum bum..seronok beriadah.k mummy follow gak kay..tq sudi jengah blog mummy yang barunie..

Amir faiez berkata...

ni mcam bapak depa ja yg enjoy lbeh ni...haha..

Yan berkata...

kiranya Uqaiel dalam perut mummy tu lah ye?

akak masih ingat lagi masa p sini. I berambut pendek bercermin mata.. sambil termenung ingat kat pak we yang beribu2 batu jauh di mata..huuu..hu...

ShafiqIzwan berkata...

cutenye diorang nie~!

suka ayat; anak anak suka, mak bapak gembira. ;)

imah berkata...

kecik2 lg diorg ni & comel2..tp dlm gmbr ni abg li nmpk cm adik...hahaha

Amir faiez berkata...

yaka...anak haji amir suma muka sma..ke mna tmpah nya kuah klu bkn kt lgkawi..huhu..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails