Member Kamcing Anak Haji Amir

Ahad, 8 Mei 2011

Letih

Salam semua. Akhirnya berjaya juga aku bukak blog Anak Haji Amir ni setelah bercuti panjang. Memang rasa segar setelah bercuti tetapi tetap meletihkan jugak dengtan perjalanan yang panjang.

Terima kasih kepada semua yang sudi singgah semasa ketiadaan tuan tanah kedaung ni..hehehe



***Semua letih....

9 ulasan:

azmnor berkata...

salam fadzli,,.

letih tp seronok tak per....selamat berehat selepas holiday

Papa Mifz berkata...

kadang2 cuti panjang ni lebih letih dari bekerja kan...hehe

Mie berkata...

Ala siannya anak-anak Fadzli tu, dah biasa naik kereta, kena trip dgn bas, jauh pulak tu... Anyway tentu happy dgn family day tu kan...

Prince Halilintar berkata...

seronok tak terkira kan dapat bercuti gan family wpon letih sgt...yg penting dpt luangkan mase bersama family kan..

Yan berkata...

akak pun penat ai ni. anak sukan..

tapi kita happy kan...

Cikli berkata...

selamat kembali bro.
di PD tu hang tak menyiasat apa-apa ke?

Cikli berkata...

selamat kembali bro.
di PD tu hang tak menyiasat apa-apa ke?

imah berkata...

besar2 dah si naufal ngn nabil ni..duk 1 kerusi dh penuh tuk sorg..
abah depa kna la beli kreta bsr skit..hehehe

Amir faiez berkata...

hjat kami xtercapai p pD...

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails