Member Kamcing Anak Haji Amir

Sabtu, 27 Ogos 2011

Entry Terakhir Sebelum Raya-Gaya Rambut Hari Raya

Raya ni tak tahu nak gayakan rambut macamana. Sebenarnya aku dapat idea untuk buat entry ni daripada Bro Gedek, setelah aku tengok gambar-gambar dia...hehehehe...

Mungkinkah gaya ini..??

Mungkin tidak dengan gaya ini..

Nerd, belah tengah ?.....hmhmhmmm

Serabut, menutup mata..??

Atau serabut, tegak ke atas..

Atau bersongkok..???

Teringat rambut anak saudara aku, si Furqan dan Ayman...hehehhe....dan rambut adik, Faiez.....

***Gaya rambut ni takde kena mengena dengan yang hidup mahupun yang mati....

22 ulasan:

Ct Aja berkata...

pakai songkok lagi smart...hihihihi

Bob Merley berkata...

buat rambut afro la!!!

Mie berkata...

Yang last juga yang paling sesuai... Selamat Hari Raya buat Fadzli sekeluarga...

Cikli berkata...

yang ke 2 last tu dipanggil gaya 'awan nano'

FyzaLovato berkata...

Pakai kopiah lagi menunjukkan nur dimuka apatah lagi di aidilfitri yang mulia ini. Lagi rasa tambah keinginan budak budak nak pau duit raya pakcik ni. hehe :)

Daddy Ziyyad berkata...

Hahahahaa...gambaq 1st tuh, memang 67% ada iras bro Gedek! keh keh keh...

Nak senang, botak! :P

Selamat Hari Raya bro...

Dalilah.Ghaffa berkata...

HAHA! Hensem gila pak njang! :D

cik rama-rama berkata...

pky songkok nmpk macho lgi.. =)..salam lebaran..

sis92 berkata...

terkedu tengok gambar2 kamu,,hikhik
salam aidilfitri

gedek! berkata...

Woi? Tercabar ni.... (sambil tarik tarik rambot sendiri..!)

Selamat Hari Raya Aidilfitri...!

Haha!

Dr. Ben berkata...

hang gaya apa pun ok ;)

bunga berkata...

yang songkot hensem..

Azroy Kassim berkata...

songkot la bro.. tp tocang tepi.. haha

khairul berkata...

semua mashyuk tu fADZLI..tp the bestpki songkok la :)

Mommy Fara berkata...

Hahahahah...Pics tu cool!

dhiera berkata...

rambut pun nak raya jugak..
suke tgk bersongkok~
salam lebaran dan ampun maaf dipinta~

GreenAppleKu.com berkata...

Tercabar Uncle gedek. Tak sangka kita senegeri. Selamat ari raya. Bersongkok nampak kemas.

chemay berkata...

selamat hari rayaaaa
:)

Afzainizam berkata...

uihhhh mcm macam stail rambut ...cuba buat botak pulakkk... tapi bersongkok tu lagi hensem.... ka ka kahhhh panjang rambut

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi

~one~malinee~ berkata...

nak buat camner, tunggu nak 'rebonding' jer tu lg...

~wife_empunyablognie~

imah berkata...

hahaha..dh cm model salon rmbut..mcm2 ada...

Papa Mifz berkata...

Haha..mcm2 style bro buat yer..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails