Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 16 Ogos 2011

Ada Paham Kaaaa?

Gambar ni dah lama dah, kalau tak silap tahun 2007. Masa tu mana aku ada blog lagi. Bukan apa saja nak tunjuk macamana bangsa lain menggunakan bahasa Malaysia.




Ada paham ka..tara faham kalu, kasi call sama ini worang la...



Ni pulak order yang di ambil oleh bangla kat Restoran Khaleel...

M.G MAMA ( mee gorang mamak )
Tullo Mastha ( telur mata )
cisu nan ( cheese nan )
..Yang lain aku tak faham...

15 ulasan:

syasya berkata...

hehe wa ta faham langsung!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

tara faham....*blur*...hihi

Lya Colours berkata...

otak lambat mentafsir sket petang2 ni. huhuhu

KhaiRin berkata...

yg menambahkan lg ketidafahaman itu ialah kepalanya yg digeleng2

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ala pasal pict ni tak naik plak...

Ct Aja berkata...

nape saya tak dpt tgk gmbr ye...hi3

Fadzli Amir berkata...

Sorry....sekarang dah tukar ke JPEG...dah boleh tengok dah..

apple hijau berkata...

ini macam kalu memang ta de faham punya...

hehe

khairul berkata...

hehe x tahan pic # 1 ..manyak mengong wo

Mie berkata...

Kalau Mat Bangla masih boleh dimaafkan, tapi kalau lahir kat Malaysia macam nandek kat foto atas tu, elok je buang negara... mcm hareem...

Yan berkata...

tu diaaaa..siap ambik kertas order kat bangla tu..heee.

TST sudah lah (tau kan??? tau sama tau)..

Ct Aja berkata...

hihihi, aiyak rosak bahasa melayu..

Nazz@Purple berkata...

hehehe...minggu lepas kat tmpat parking.."Kepada pelanggan tetak sila mari awal kerana ...."

*tetap jadi "tetak"

hehehe..uncle cina yg tulis..

**::CIKNUURUL::** berkata...

hehehehehe,..mata = mastha,.kemain lg spelling die,.kih3

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

R.T - roti telur
N.A - nasi ayam

hahaa . Tia main tembak saje :)

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails