Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 24 Ogos 2011

Kad Raya Blogger

Aku dapat kad raya pertama tahun ni, daripada member blogger, Anies. Hehehe...akhirnya dapat jugak kad raya...


Ramai betoi orang dalam kad raya atau poster raya sebenarnya...


Lagi besaq dari screen computer 17" aku...



***Terima kasih aku ucapkan...kad raya aku dah habis la, tu la pasal....takpa tahun depan aku balas....hehehe

27 ulasan:

Adylia Qarissa berkata...

lawanyaaaa..besar lak tu :)

Anisa Hang Tuah berkata...

comelnyaaa

wida berkata...

cantiknya..mmg besar.
tq singgah blog sy yer..
selamat hari raya

Lya Colours berkata...

tuu diaaaa besaq haa

khairul berkata...

thn ni satu kad raya pon x dpat lgi huhu

♥ manje ♥ berkata...

wah... seronoknya dapat kad raya... besar lak tu... puas tengok kan...


selamat hari raya ~

mariah berkata...

kalau perasan, sy ada dlm kad tu.. :) mabruk dpt kad ye..

missSenget berkata...

bole framekan.. ekekeke

syasya berkata...

waaa...seronoknye dapat kad raya...kite xde kad raya pon...

mamaNoriz berkata...

wah best nye,,,

santek la kad :)

teringin gak merasa kad dr blogger apalagi zaman sakng kad dah makin pupus...huhu

KhaiRin berkata...

kena balas tu nnt! kalu x thn dpn x dpt lg ;-)

Hanis Azla berkata...

klu terima kad raya kecik pun dah berbesar hati, dapat kad raya besar gitu sure lebihlah berbesarnya hati tu.. bagusnya..

bunga berkata...

cantik..:0

ummiarissa berkata...

ada jugak orang anta kad raya...jangan lupa amik e kad raya kat blog saya ek...

Chik Att berkata...

hantar kat kitee plakkk .. heheheheh

dhiera berkata...

syok tu~ besar plak tu..

Roti Telur berkata...

untunglaa ada org bg.. aku xpenah ada org bg kad raya pun :(( kihkih

http://asyrafasnawi.com/

Daddy Ziyyad berkata...

kad raya gergasi! haha

aleen aiden berkata...

woahh..da lame xdpt kad raye...hu3

gedek! berkata...

besar siot!

Run Away♥ berkata...

best nyer...;d../Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

Prince Halilintar berkata...

wah..besarnya kad raya die...

Siti Arfah berkata...

Untunglah dpt kad raye, thun ni stu pn sy xdpt. huhu. =,="

ShafiqIzwan berkata...

pergh besar gile!

Papa Mifz berkata...

syok la bro dapek kad rayo...den x dapek satu pun...huhu

Ct Aja berkata...

bestnye, dapat satu pon beso....hi3 jeles2..

Cikli berkata...

satu besau=banyak kecil?

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails