Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 25 Ogos 2011

Ada benda tak settle..




Awal pagi tadi memang nak keluar, tapi masalahnya masih belum siap sepenuhnya.








Sekarang, lunch hour aku nak keluar, kat luar hujan lebat sangat.








Aku sebenarnya nak pergi ke pejabat pos, masih ada benda yang perlu diselesaikan.








Sebab kalu hari ni tak settle, macamana nak dapat esok...








Hujan semakin lebat mencurah-curah..








Membasahi bumi tuhan, menandakan semua makhluknya mendapat rahmat dan rezeki...








Walau macamana sekalipun, aku tetap kena keluar ke pejabat pos.








...Tapi tunggu dulu sepuluh ke dua puluh minit.....



***UPDATED - Walaupun dalam hujan lebat, akhirnya aku berjaya jugak....

17 ulasan:

Lya Colours berkata...

bumi melaka pon hujan lebat pagi tadi
liat je rasa nak bangun tido
huhu

Cik Siti Aziz berkata...

lpas tu?huhu

khairul berkata...

bk buat kt pos opis tu fadzli..beli stem ? pos kad raya ?

KhaiRin berkata...

sini, langit da gelap tp x ujan lg

M.E Z.A.F.I.R.A.H berkata...

semoga tertunai jgk keje penting tu... =)

Ct Aja berkata...

hi3... pakai baju ujan....

SimplySeoul berkata...

moga urusannya segera selesai.

Run Away♥ berkata...

sini pun hujan ni...;d

miloais berkata...

dah settle kan keja tu???

angah fiza berkata...

yeyyy... settle jgk akhirnya...

Prince Halilintar berkata...

cuaca kat sini ok la plak..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

nak wat cm ne kan.. keadaan tak mengizinkan untuk ko menunaikan misi ko tu.. hehe

Bob Merley berkata...

best oooo hujan. sini panas je.

Dr. Ben berkata...

bayor bil kot?

Cikli berkata...

hujan rahmat

Elie Lily berkata...

sedap tido waktu ujan! :D

Afzainizam berkata...

PUASA NI HUJAN ... RAHMAT TUHAN.... SEJUK SIKIT

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails