Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 22 Ogos 2011

Berbasikal Di Kampung Padang Serai

Kalau berjumpa ramai-ramai di kampung, ada saja idea untuk melakukan sesuatu oleh anak-anak Haji Amir. Kali ni entah macamana diorang boleh meminjam basikal Pak Lah ( Tok Siak masjid Kampung PAdang Serai ) untuk sesi pengambaran. Jom tengok aksi-aksi diorang...




Ijal menunggang basikal, betul-betul di depan rumah...
Abang Yus pun tak mahu melepaskan peluang menunggang basikal..

Sampai ke dalam kawasan masjid la..

Bersama tuan empunya basikal, Pak Lah, Basyirah dan Aina..
Angah pun nak menerai jugak..

*** Pak Lah ni bapa kepada blogger Azwaliza .
( satu kampung )

25 ulasan:

Adylia Qarissa berkata...

teringat basikal tua arwah atok..kalau nak suruh dkna naik basikal rasanya terketar ketar tangan kaki, maklumlah dah lama tak kayuh..

KhaiRin berkata...

bgs btol emp[unya basikal tu pandai dia jaga

syasya berkata...

seronoknye berbasikal di kampung..mase kecik2 dulu kiterang berebot nk naik basikal uwan..skang sume dh besar x heran dh basikah tua tu huh kesian..

Hanis Azla berkata...

sungguh klasik basikal tu.. cantik berwarna merah.. ramai yg meminatinya yer..

Lya Colours berkata...

ish dah lama x naik basikal. tak balance dah agknya. hihi

Prince Halilintar berkata...

teringat lagu basikal tua-sudirman tu bila tgk basikal tu..hehe

Daddy Ziyyad berkata...

Klasik betul lah basikal tu...best kalau buat sesi fotografi dgn basikal ni..haha

ummiarissa berkata...

hmm...last naik basikal tak ingat dah...agak-agak sebelum kahwin kot...lama tuuu...

Anisa Hang Tuah berkata...

cool gila :)

Chik Att berkata...

teringat zaman dolu dolu ...

khairul berkata...

walaupon antik,,,npk elok lagi beskal tu ..jgn d juai tu

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

wahhh jalan2 guna beskal lama ek :)

mariah berkata...

salam.. sudah lama tak berkunjung.. kini kunjungn bersama jemputan krn akhi di 'tag'.. jemput sertai ya..

JunAina berkata...

nostalgia gerek tua (basikal tua)...susah dah nak cari dah boleh di kategorikan sebagai brg antik...:)

♥ manje ♥ berkata...

kita pernah naik basikal mcmni dgn arwah tok wan dulu... laju gila bila turun bukit... best sgt ~

....~MissMarshmalloW..~ berkata...

ni padang serai kulim ker??heee...

http://www.mallowello.blogspot.com/

Fadzli Amir berkata...

....~MissMarshmalloW..~- Ni Padang Serai, Beruas, Perak...Lagi satu, blog awak tak boleh di lawati...mungkin awak private profile...

qemaishak berkata...

best juga berbasikal gini jarang2 kan...nastolgia:)

Ct Aja berkata...

Pengakuan jujur: saya tak pandai naik basikal..hahahhahaa

dhiera berkata...

best ye berbasikal~ dah lama sangat tak berbasikal.

salam perkenalan

azwaazliza berkata...

wahhhh ramainya peminat basikal abah ni.....heheh...siap abah masuk lam blog lg..baju pon x sempat nk butang...hehe

cik pha berkata...

aku rindu nak berbasikallll..bestt guna benda alah ni baik tuk kesihatan

Cikli berkata...

dekat2 raya ni, banyak entry nostalgia pulak. nice one bro.

bunga berkata...

amboii..bunga dah lama tak berbasikal..jeles la..heee

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

basikal merah macam basikah posmen dolu2 pon ade ...:)

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails