Member Kamcing Anak Haji Amir

Jumaat, 26 Ogos 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432


Tak terlalu awal kiranya aku mengucapkan Selamat Hari Raya, buat semua kaum keluarga, sahabat handai dan member-member blogger di mana juga berada. Yang sudi singgah di blog Anak Haji Amir, dan terkadang tersinggung dengan apa yang dipaparkan di sini. Aku mohon ampun dan maaf dari segala kesilapan dan keterlanjuran yang aku tak disenagaja atau pun sengaja. Aku juga manusia biasa yang mempunyai sifat marah, sedih, suka, duka, dendam. Oleh itu lagi sekali aku memohon kemaafan...

Buat yang belum melangsaikan zakat fitrah, cepat-cepat lah tunaikan kewajiban kita. Yang mana nak pulang ke kampung tu berhati-hati memandu dan rancang perjalanan.
Buat Ayahanda dan kaum keluaraga, aku kan pulang pada hari raya yang kedua, InsyaAllah. Buat keluarga mertua, aku akan balik beraya bersama diorang pada hari ahad, InsyaAllah..

Terasa nak pantun sikit, bukan selalu setahun sekali je....







" Kayu gaharu dipatah-patah


Daun keduduk dipetik lalu diperap


Batang cengal didirikan wakaf


Memang sudah menjadi lumrah


Saya memang banyak salah dan silap


Harap sudi beri ampun dan maaf "








" Pipit dan enggang terbang bersama


Singgah sebentar di pohon lada


Melepaskan lelah dan juga dahaga


Walau di mana jua anda berada


Semoga berbahgia di hari raya


Namun jangan dilupa insan yang tiada "


Selamat Hari Raya..!!!

***Aku akan bercuti dari berblogging mungkin selama seminggu..MUNGKIN...terpulang kepada tahap kesibukan dan tahap signal broadband aku semasa di kampung atau tempat aku beraya...hehehe

28 ulasan:

Ct Aja berkata...

selamat hari raya en fadzli...0-0 ye..hi3

Anisa Hang Tuah berkata...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

:)

Dr. Ben berkata...

eid mubarak!

Lya Colours berkata...

selamat hari raya
jangan lupa duit raya untuk saya
hihi

pena rozie berkata...

Selamat HAri Raya....

KhaiRin berkata...

selamat hari raya aidilfitri...

terima kasih ats kiriman kad raya.. really appreciate it!

**::CIKNUURUL::** berkata...

kbanyakan blogger memasing nk cuti smnggu,.hehe,.sakan beraye ye,.

selamat hari raye untuk anak hj amir dn keluarga besar,.hehe,.seronok plak tgk header tu,.

JunAina berkata...

fadzli beraya sakan no...selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin...

lemang ke ketupat?

miloais berkata...

selamat menyambut aidilfitri buat fadzli sekeluarga ye...
hati2 semasa drive balik kampung tu!

Daddy Ziyyad berkata...

Selamat Hari Raya bro :)

Mie berkata...

Selamat Hari Raya Eidul Fitri buat Fadzli sekeluarga...

Prince Halilintar berkata...

prince pun dah wish awal2 slmt hari raya ni..sbb taw org mesti dah sibuk dgn nk sambut raya ni kan..

Salam Lebaran Aidilfitri buat Fadzli sekeluarga..

Edy Fee berkata...

berpantun salu pon ap salahnye.hehe

Cikli berkata...

bro, kalau balik kelantan singgah mai la rumah hamba di kuala krai.

cik pha berkata...

hehhe selamat berhari raya..segala kemaafaan dipinta..kalau balik kekampung hati2 dijalan raya ingtlah nyawa2 insan tersyang..balik raya kat umah wife?

dhiera berkata...

selamat hari raya jugak. ampun maaf dipinta.
pergh.. cuti seminggu??? jeles.. saya raya 4 dh keje. sobs

ainnoraini berkata...

selamat menyambut aidilfitri buat fadzli sekeluarga...semoga hari raya tahun ini lagi ceria disamping keluarga...

Hamba Allah berkata...

slamat hari raya..smoga raya tahun ni membawa seribu makna..

Papa Mifz berkata...

selamat hari rayo bro....

ceria2 selalu disamping keluarga k....

FyzaLovato berkata...

Pergi ke bazar tepi rumah pak zubir,
Selamat hari raya untuk anak haji Amir :D

teheeee :)

Have a blast yeah and happy with ur entire family :)

khairul berkata...

slmy hari lebaran dr saya jugak..maaf sekiranya ada entry yg terkasaq dan menyinggung perasaan..hati2 masa musim peryaan ni Fadzli byk sgt dh xcident ni..takot aku

qlah berkata...

Salam .

selamat hari raya aidilfitri .

semoga raya thun ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya . Amin :)

MAAF ZAHIR BATIN .

*salam perkenalan ;D

Bob Merley berkata...

sama-sama la saya...

Afzainizam berkata...

Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

Ninie berkata...

Sy dh follow awk, follow kiter balik ek! =)
for free doodles, bleh amik kat site sy...

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/08/free-doodles-nidoodle-series.html

imah berkata...

selamat ari rya aidilfitri...maaf zahir dan batin diucapkn kpd semua....


"wahai perantau-perantau dikota..pulanglah kedesa berhari raya..ayah serta bonda,amat mengharapkan kepulanganmu dihari bahgia......"

amirul hakim ahmad badrin berkata...

saya amirul hakim bin ahmad badrin mewakili family and tok siak2 pantai remis ingin mengucapkan slamat hari raya aidil fitri kpd semua penghuni blog trutamanya tuan punya blog iaitu paknjang krana sudi membuat kad raya dan hanta kpd kamitiap2 thun!!!TQ

~one~malinee~ berkata...

thank you so much dear for sending the ori drawing, amat amat menghargai nya ^_^

~wife_empunyablognie~

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails