Member Kamcing Anak Haji Amir

Ahad, 14 Ogos 2011

Main Bunga Api 2

Sambungan entry lepas, macamana kami main bunga api sambil bereksperimen bergambar...

Ni pulak mercun bola...lempar jauh-jauh, bunyi dia memekakkan telinga..
Ni bukan bunga api, tapi hanphone....hehehehe
Ni pulak ada kereta lalu depan rumah, ni lampu dia la...
Baling bunga api...
Buat macam ni pulak...Dalilah dan Fildza...
Ni Pinny ke Imah tak tau...
Ni pulak Daud dan Adik
Adik...sebijik macam hantu...hehehhe
Ni kalau tak silap, Adik dan angah...buat gaya org tengah menari..
Angah....
*** Ni sebenarnya gambar lama, ada yang dah letak di FB diorang....Terima kasih tuk Ijal dan Daud untuk semua gambar....

17 ulasan:

Cikli berkata...

macammacam gaya kah kah

KhaiRin berkata...

kretip n inovatip

Ct Aja berkata...

Hahahah .. hantu bunga api.......

cik pha berkata...

ni mercu versi manusia hahaha lawa2

Edy Fee berkata...

style la...hehehe pkai DSLR ye bro

ShafiqIzwan berkata...

pergh lawa gile!

Afzainizam berkata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis motorsikal kupcai scooter

uihhhh boleh try nanti raya tangkap gambar macam tu

MAPPIAU berkata...

hok aloh kreatif sungguh!! huhuhu..best best. Kat area putrajaya ni belum dengar lagi mercun berdentum2. Bunga api pun tak kelihatan lagi terpecik2.

Nazz@Purple berkata...

cantiknya..

riva'i berkata...

kok bisa? di edit tuh potonya?

Fadzli Amir berkata...

riva'i - Ini gambar original yang tidak diedit tapi menggunakan teknik B-stop

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

cantik...sgt kreatif :) :)

Lya Colours berkata...

cool!

khairul berkata...

amboi dan lagi buat outline kat pic stu..menarik gak tu

khairul berkata...

amboi dan lagi buat outline kat pic stu..menarik gak tu

bunga berkata...

hahahaha...kreatif ni..haaa

Lovely Kitchen berkata...

creative!

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails