Member Kamcing Anak Haji Amir

Ahad, 4 September 2011

Beraya Sakan..

Setelah seminggu bercuti, menghabiskan masa bersama kaum keluarga, melawat sanak saudara, dijamu dengan pelbagai juadah yang sedap-sedap. Semuanya terlalu indah untuk digambarkan dengan tulisan. Yang bermula pasti akan berakhir, yang datang pasti pergi.
Kini aku akan memulakan kehidupan seperti biasa setelah bercuti, kena kerja, kena sekolah untuk bebudak. Segala kenangan semasa aidilfitri yang lepas masih terngiang-ngiang dan akan terus tersimpan di kotak kenangan...

***Kepada yang sudi singgah ke sini walaupun ketiadaan tuan rumah, aku akan membalas kunjungan korang semua, terima kasih bebanyak....

34 ulasan:

chemay berkata...

sedondon!!
comel
:)

Mie berkata...

Salam lebaran,

Wah header baru yang meriah...

Adylia Qarissa berkata...

selamat hari raya...maaf zahir batin...lawa baju raya..hijau pucuk pisang :)

ShafiqIzwan berkata...

whoah, hijau tahun nie!

cik pha berkata...

eh kembar rupanya! dok balik klate ko?

khairul berkata...

slmt kembali..lece la sok keja dah..header mantop tu..sejuk mata memandang !

? berkata...

wah, ijau..
kaler yg lawa..

TK ucapkn salam Syawal buat saudara skluarga.
mohon maaf utk smua salah silap spnjg TK mnulis blog..

Mohd Azrul Aziim berkata...

family ko mmg gempaq la bro

Arizakiah berkata...

Raya sememangnya indah.....memang malas nak gi kerja.....

Lawa hijau sedondon tu....

Dr. Ben berkata...

hijau itu menawan ;)

Afzainizam berkata...

sehati sejiwa hijauuuuu tuuuu sejuk mata memandang

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi

bunga berkata...

betul..semua hijau..hehe..bunga tema pink tahun ni..eee

~one~malinee~ berkata...

last minit kaler utk tema raye tahun ini, patutnya 'silver@kelabu';)

~wife_empunyablognie~

Lya Colours berkata...

wah sama tema kita hijau
selamat hari raya =)

azmnor berkata...

Salam Syawal dan aidul fitri...

wahhhh...meriah sungguh dengan header yg baru....say cam tu jer..

KhaiRin berkata...

selamat hari raya n welcome back to work!

Prince Halilintar berkata...

amboi..hijaunya semua..raya sakan ke?

mamaNoriz berkata...

meriahnye banner...

bagus family awk kan...
semanagt kekeluargaan tu kuat :)

Cikli berkata...

wah ramaunya.
tabik spring sama keluarga lu bro.

MOH KEMBARA berkata...

Assalamualaikum Fadzli,

Ni semua anak miker ke ni? Ramainya...Alhamdulillah!

MOH KEMBARA berkata...

Errr...correction, 3 orang tak ramai...tengok gambar banyak cam ramai. 3 orang kira comey tu dah!

Run Away♥ berkata...

wah...mcm baru raya kita wana hijau...hik...;d...nice pic...;d

Ct Aja berkata...

ooo tema hijau thn ni..hi3, kan best kalau dpt keje kt kmpg..

aleen aiden berkata...

raya anda nampak meriah kali nih. ;)

Afzainizam berkata...

hijau nan redupppp... sejuk hati bila memandang.... suka plak nengoknyerrr

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
lepat pulut vs lonting jawa

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

selamat hari raya :)

waa.. serba hijau.. :)

wida berkata...

selamat hr ray..
suka header kat ats tu..ramainya, meriah

Edy Fee berkata...

perghh gempak giler header..hehehee
siap anme
hurmm meriahnya raye semua bertema

imah berkata...

selamat hari raya aidilfitri tuk semua umat islam....:)

apple hijau berkata...

selamat hari raya...

jelas kelihatan kemeriahan raya...:)

nisa berkata...

selamat hari raya..meriahnya hampa beraya..kami pun baru balik dari cuti raya..isnin depan dah kena kerja balik...kerja..kerja...kerja..

Yan berkata...

sama lah kita ijau2 taun ni.

raya sakan. petang ni nak ke Penang..

JunAina berkata...

meriahnya headersss...syokkk...

selamat hari raya dari kak aina...

Siti Arfah berkata...

Sweet je tgk,, my fevret kaler lak tu, hijau! :). Btw sempt lg kn nk wish,, slmt hr raye.^^

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails