Member Kamcing Anak Haji Amir

Sabtu, 29 Januari 2011

Ujian rasanye..

Apa rasa kalau segala perancangan anda di kondem......walaupun hanya perancangan...tapi ianya macam sesuatu yang aku sangat harap-harapkan...

Tapi, oleh kerana sokongan semua, adik-adik, kakak-kakak dan keluarga, aku jadi tambah bersemangat......

Anak Haji Amir..!!! Gambatte....!!!!!!....( ntah apa maknaya, aku pun tak paham )

13 ulasan:

NISA KHAIRI berkata...

Kalau segala perancangan dkondem..jd bengang jugak ler..tp nk kata apa kalo org xsuke..tp kalo saya jenis degil, saya buat jugak...sape minat nk join?jom 2 3 kerat pun jd ler...hehe

Fadzli Amir berkata...

NISA KHAIRI- memula je rasa macam down sikit, tapi bila family bagi semangat..terus bersemangat balik..!!!!

Yan berkata...

Ini baru namanya tantangan..harus ditempuh biar kita jadi lebih semangat.

Ayuhhh anak haji amir..kenapa harus down..

MAPPIAU berkata...

huh kene kondem memang mental okey, tapi kalau untuk kebaikan insyaallah boleh diterima :))

faizal berkata...

teruskan usaha abg li.. cayyyook caayyyyok

Amir faiez berkata...

rlex brother lee...kte cube la wat yg terbaik..

imah berkata...

sapa yg brani kondem????
mai jmpa ngn imah!!!!!!
hahahaha(gelak jahat)
menyuarakn pndpt x salah tp jgn kondem hasil kerja org lain..

abg li,gambatte(bahasa jepun) tu mksudnye cam berusaha bersungguh-sungguh @ best of luck @ try you best..:)
anak haji amir...gambatte kudasai!!!!

ch!natsu berkata...

chaiyok! mksd dia sama ngan gambate kundasai.. huhu~ =)

NuSaNa NoSa 91 berkata...

walau sebaik mana pon kita merancang, tp perancangan Alah mengatasi segalanya.. berdoa dan bertawakal kpd-Nya agar prncgn kita direstui-Nya.. bersabar ea?? ^_^

toyolkiut berkata...

usah patah smangt..
teruskn..

MOH KEMBARA berkata...

Salam Fazli, org kondem, tegur, bagi pendapat dengor jer...keputusan terakhir ditangan sendiri, pastu doa semoga berjaya! So camner, berjaya tak?

Fadzli Amir berkata...

Yan- Betullah kak, baru ada kenikmatan dlm melaksanakan kerja...thanks..

MAPPIAU- Ye, pada mula memng tak ok...bila dipikir2 balik, kena berusaha lagi...hehehe

Ijal- ye..mekasih..

Adik- Sokongan dari adik-beradik yg terharu tu...


Imah- hehehe....ye ke Imah..gsmbatte kundasai..!!

Fadzli Amir berkata...

ch!natsu- chaiyok..hehhehe


NuSaNa NoSa 91- Ya betul tu..kita hanya merancang...thanks..!


toyolkiut-Ya..mekasih...takkan mudah patah semangat!!!!


MOH KEMBARA- Belum tau lagi, InsyaAllah berjaya...thanks

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails