Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 13 Januari 2011

Bersantai Di Kampung

Rindu rasanya nak bersantai, bermalas-malas di kampung.....Tunggu lah kedatangan harinya tak lama lagi...kita akan bermalas-malasan di kampung sendiri ( boleh ke ? )hehehehe...mengimbau kenangan lama semasa bercuti di kampung tercinta....


Naufal dan Nabil pun tau enjoy bila balik kampung...
*** semua gambar lama...

23 ulasan:

aNnE berkata...

lepak kat kampung memang best..lg2 kalau banyak benda tradisional..haha

ea comelnye budak2 tu..haha;)

My Life My World berkata...

Comel nyer anak-anak awak, mesti ibunyer pun comel jugak yer ;) rasa nak gigit gigit pipi sensorang.

Fadzli Amir berkata...

aNne - benda 2 tradisional takde la, tapi kedamaian dan keindahan alam sekitar tu yg best....

Fadzli Amir berkata...

My Life My World- Hehehehe..ibunye comel sesangat...jangan digigit nanti dituduh mendera...hehehe

MAPPIAU berkata...

wah seronoknyer budak2 tuh bersantai kat kampung bawah pokok, redup, nyaman jer

suasana kampung memang best..:)

Fadzli Amir berkata...

MAPPIAU- Tol tu memang best of the best!!!

ShafiqIzwan berkata...

lame pulak rasa x balik kampung. huhu.

Fadzli Amir berkata...

ShafiqIzwan - Balik la.......hehehehe...

Sham berkata...

hujan emas di negeri orang,hujan batu ditempat sendiri.rembat dulu emas dinegeri orang banyak2...lepas tu baru balik negeri sendiri...amacam bro?

Fadzli Amir berkata...

Sham- Betolla tu aku setuju bangat...nasalahnye jangankan hujan emas, hujan syiling pon tak da...hehehhe

Papa Mifz berkata...

nampak nyaman jer kampung tuh...kat mana tu ek,nmpk mcm kat tepi laut eh bro..?

Fadzli Amir berkata...

Papa Mifz - hehehehe...tu kat kg padang serai, beruas perak( kampung teman )....dekat dengan pantai remis, nak kata dekat dengan pantai tu tak le dekat sangat, tapi pasir dia memang putih...

Yan berkata...

Laaa... akak nak tgk lah gambar rumah kayu tu..minat sangat..

Fadzli Amir berkata...

Kak Yan- Nanti la saya wat satu entry pasal tu...tapi skarang ni dah di ubahsuai dah, dan hilang sikit ciri2 rumah lama tu...

CT berkata...

Wah! Baru btl2 balik kampung...udara nyaman agaknya...

Fadzli Amir berkata...

Kak CT- Memang nyaman...Tu gambar lama..Raya cina ni baru nak balik...

fazlinda berkata...

kampung ku syurga ku..... macam2 cerita suka dan duka tersimpan di sini.......

Fadzli Amir berkata...

Kak Linda- ya...pelbagai kisah suka-duka yg rasanya anak2 kita pun tak sanggup nak melaluinya....

Amir faiez berkata...

buayan tu putus mase abh duduk...tp abh smpat g kaver lin tem tu...

Fadzli Amir berkata...

Adik- Hahahaaa..tol ke..tak tau lak cerita tu...

fazlinda berkata...

ha ha ha......kesian abah

imah berkata...

hahaha..bermalas-malas jgn smpai dh mls nk duk kg sudahh..jd cm imah..hehe..ni gmbr mse rumah bru blm siap kn..buaian 2 pun dh xdak..

Fadzli Amir berkata...

Imah-nak gak bermalas2an. kan ke asyik bekerja je...tapi time semayang tak leh malas2 nak pegi masjid la...hehehehe...nanti buleh mendatangkan marah abah...

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails