Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 26 Januari 2011

Hari Jadi Nabil

Minggu lepas ni harijadi Nabil, 18 hb. Hari ni baru ingat nak buat entry pasal ni( takut nanti bila dia dah besar, dia tengok blog ni, kecik ati tak cerita pasal harijadi dia )
Tak buat apa cuma tempah kek dan hantar ke sekolah diorang...Happy belated birthday Nabil!!

Muka diorang yang teruja tengok kek BEN 10...


Sebab dua-dua orang sambut pada bulan yang sama, so beli satu kek je, share, jimat...


Ni pulak masa bersiap-siap nak pergi sekolah...


20 ulasan:

qaqa berkata...

lamernyer xmakan kek,,, =0

Fadzli Amir berkata...

qaqa- beli je cup kek..hehehe

ShafiqIzwan berkata...

x saba nak makan kek akhir bulan ni. hehe.

MOH KEMBARA berkata...

Salam, Happy Belated Birthday Nabil! Err kembor ker depa tu?

Fadzli Amir berkata...

ShafiqIzwan- ooo...besday ujung bulan ni ke...happy besday la ek..jgn pi oder kek BEN10 sudah...

Fadzli Amir berkata...

MOH KEMBARA- Thanks, bagi pihak NAbil...tak ah, selang setahun tapi besday bulan 1....

Amir faiez berkata...

happy besday nabil n naufal...moga pnjg umo murah rzki 1family...

SZafwan berkata...

slamat ari jdi.....pda naufal and nabil.hepi2

My Life My World berkata...

Happy Belated Birthday Nabil
Happy Advance Birthday Naufal
Anak-anak FA dah macam kembar lah pulak. Saiz sama jer ... mesti kamceng ni kan. Comel's sangat budak dua orang ni. Suka akak tengok muka dia orang berdua ni.

Fadzli Amir berkata...

SZafwan- ya hepi2 selalu...

Fadzli Amir berkata...

My Life My World- Thanks....memang kamceng tapi naufal suka ngusik adik dia...

NuSaNa NoSa 91 berkata...

alololo~ comelnya kek.. cam best je.. keen nk skit, aci x?? ^_^

p/s: happy belated birthday~ ^_^

Fadzli Amir berkata...

NuSaNa NoSa 91- hehehehe..nak buleh..tapi terlambat, dah abis la....

toyolkiut berkata...

nabil..
hepi belated beday jg..
moga besar jd anak yg hebat..
wah...
sedapnye kek tu..

Fadzli Amir berkata...

toyolkiut- thanks...abah dan ummi dia pun tak sempat nak rasa...hehehhe

NISA KHAIRI berkata...

amboi..kek ben 10 lg...hurmm..hope blog ni jd satu memori terbaek utk family awak..

Fadzli Amir berkata...

NISA KHAIRI- thanks...moga2...

imah berkata...

hepi belated bufday naufal ngn nabil...nti ble mkteh dh keja,mkteh ble adiah k..:)

p.i.n.n.y berkata...

hepi befday nabil & naufal..!!semoga berjaya dunia & akhirat...;)

Fadzli Amir berkata...

Imah- hehehehe....semalam dah beli dah kereta berlonggok tu...

Pinny- Mekasih....Aminnnnn...

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails