Member Kamcing Anak Haji Amir

Ahad, 2 Januari 2011

Hari Jadi Naufal






Hari ini genaplah umur Naufal, 6 tahun. Tak celebrate pun, sebab ingat nak buat sekali dengan Nabil pada 18 hb nanti.

Ummi : Naufal tau tak hari ni besday naufal..?

Naufal : Dia tanya ( bagitahu ) dalam TV ka..?

Ummi : Tak, memang hari ni la harijadi Naufal. Naufal dah 6 tahun...

Naufal : Oooo...( macam paham je )


Harijadi Ultroman ke, harijadi Ben 10 ?

Ummi : Hari ni la Ummi lahirkan Naufal..

Naufal : Abah..Abah..Betul ke Ummi kata hari ni harijadi Naufal ?

Aku : A..ah..Betul la tu..

Lepas tu dia terus main balik dengan Nabil...

Selamat hari jadi buat Naufal..!!!

12 ulasan:

Anak Pak Muin berkata...

selamat hari jadi naufal..haha

Fadzli Amir berkata...

Thanks Bro...( bagi pihak Naufal )

fazlinda berkata...

Hepi b'day naufal. Semoga diberkati ALLAH...P

Amir faiez berkata...

Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan Muhammad Naufal, Allah selamatkan kamu....mog berjaya didunia dan diakhirat ye Naufal..nt bla2 paksu mai penang bole kta p ronda2..

imah berkata...

slmt ari jadi naufal..walaupun lmbt skit..hehehe
mkteh doakn akn berjaya dlm idup smpai jd PM..hehehe

Fadzli Amir berkata...

Thanks semua...Kak linda, adik dan Imah...Aminnnnnn.....

Dr. Rodzila Rodi berkata...

selamat hari lahir, naufal..
dah besar nanti jadik doktor eh..hahaha..sebab dah tak cukup doktor skrg ni..hihihi...

tgh bayangkan gaya naufal bila dibagitau tentang hari jadinya...
dia takde demand present ke??

Fadzli Amir berkata...

Thanks dr. dia nak jadi pilot jet fighter la....kalu cakap besday, dia hanya ingat kek ngan lilin je...tak tau pasal present tu..heheeh

eB ezrin berkata...

slamat hari jadi >_<

Fadzli Amir berkata...

Thanks eB ezrin....

p.i.n.n.y berkata...

slamat hari jadi naufal...makan kek ingat kat mak ude..;)

Fadzli Amir berkata...

pinny- lambat lagi, nak selebret sekali ngan Nabil, 18hb nanti....

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails