Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 5 Januari 2011

Jangan Jadi Mat Rempit



Adik yang menyambung pelajaran di UiTM Shah Alam dalam jurusan kejuruteraan telah membeli motor untuk kemudahan di sana. Dulu kata nak bawak motor dari Penang.
Yang tak tahan tu siap beli helmet macam helmet juruterbang tu...( dinasihatkan letak le tinted kat cermin tu )

Apa-apa pun selamat belajar dan selamat menunggang dan janagan jadi mat rempit..!!!

p/s: Abah tau ke beli motor ni,,??

23 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,

hehe... abg nasihatkan adik tu, jgn jdk mat rempit...
belajo rajin2 ye dik!

Fadzli Amir berkata...

Hehehehe...Tu la pasal....

TheChekJah berkata...

semat plak helmet tu...

Fadzli Amir berkata...

Tu la TheChekJah....tu la yang jeles ni...ngalahkan abg dia puny ahelmet da..

Fadzli Amir berkata...

TheChekJah, nak bagi tahu yg bila saya klik kat nama chekjah, keluar profile not available....sila cek balik profile cik jah...

Sham berkata...

tu bukan helmet juruterbangla...tu helmet geng2 otromen taro..heh

Fadzli Amir berkata...

Betol la Sham...memang ultraman nyer helmet la...baru terperasan..

Amir faiez berkata...

apa brang mat rempit...tp mto adk ni xdak mat rempit guna...skuter ni wat bwak rlex2 je...abah tau da...sblum beli aritu d gtaw abah...hui hlmet tu mmg tuk jdik ultraman po..kot2 tgh bosan2 bole la jdik ultraman..hahaha...

Fadzli Amir berkata...

Kalu nak jadi ottromen kena pastikan resakse menjelma dulu...hehehe

imah berkata...

welcome to shah alam world!!!..tahniah kpd adik krna berjaya mnjd penghuni uitm shah alam..bljr rjin2 smpai bleh memakai helmet jurutrbang yg btul2(jurutrbang pkai helmet ke??)..dan bleh mencipta formula2 yg membolehkn bangunan x roboh kl ultromen ngn raksaksa lawan nti..byk nti keja2 adik kna wat kl bangunan runtuh..hehehe

ummi aina berkata...

rajin adik rajin rajinlah belajar
bila bsr nanti blh tunjuk ajar
abah..kakak..juge abg gembire selalu
melihat adikku beli moto baru...
nasihat akak kat adik jgn la jadi otromen..jadi la ben ten..
bertukarrr...

Fadzli Amir berkata...

Imah- adik duk kat kolej PERINDU 3, sama ngan tempat Abg. Li duduk dulu...hehehhe...Tak logik la atromen, segala resakse...

Kak Ros - Tima kasih, susah sungguh nak tunggu dia komen..apa pulak jadi BEN 10, bukan ke dia blajar Engeneering,jadi engineer la...

ummi aina berkata...

engineer tu mmg la engineer..tu keje tetap..ben ten tu keje sampingan..best ape..blh jd mcm2.. tak la boring..tak gitu adikk...

Fadzli Amir berkata...

Kak Ros - Hahaha..ni Achik ke Aina yang komen...macam tak caye je mak diorang yang komen...

p.i.n.n.y berkata...

tahniah adik..berjaya jgk beli moto novo (betol ke ejaan ni??)..dan tahniah jgk berjaya sambung studi kat uitm shah alam..studi rerajin...semoga berjaya menjadi engineer muda..hehe

Amir faiez berkata...

thanks sume di ats sgala support yg diberikan..adik akn buat yg terbaik...InsyaAllah...
k.pini-bkan novo la...nouvo bru btul..nt dpat pt i pay back...
imah-klu bngunan rboh kte pggl lecturer sains kmputer la...hahaha..
k.ros-amboi k.ros...da nli laptop ke????

Fadzli Amir berkata...

Faiez - kena blajar btol2 ni..ingat lagi 8 tahun...hehehe

faizal berkata...

ehem2... klau dh jd oltromen ke, jd engineer ka... jgn lupa tuan punya baju.. hahahaha

Fadzli Amir berkata...

Ijal - Hhahahaaaha..akhirnya tuan empunya baju bersuara...

Amir faiez berkata...

thanks abg ijal sbb sponsor bju..haha..abg li 8 taun lg klu jd engineer...haha..

Fadzli Amir berkata...

Adik- ...:)

fazlinda berkata...

atromen, atromen jugak, bile nk bwk teman naik moto nih? ce ceghite, ce ceghite......

Fadzli Amir berkata...

Kak Linda- Udoh2 le tu, deme naik le deme punye Odissey tu, mane muatnye seat moto adik tu....jangan marah...hehehhehe

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails