Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 3 Januari 2011

Hari Persekolahan Pertama

Hari ni hari pertama Nabil( 5 tahun ) ke sekolah. Naufal ( 6 tahun ) pulak dah ada pengalaman dah tahun lepas kat tadika al-Azhar, cuma tahun ni dia dapat jumpa kawan baru di sekolah baru. Seperti biasa diaorang memang tak ada rasa takut langsung, malah begitu teruja sekali. Malah cikgu mengatakan yang Nabil seorang yang banyak cakap...( untuk pengetahuan, Nabil bercita-cita sebagai doktor dan Ustaz macam Dr. Daniel. )

Selamat bersekolah..!!!!

13 ulasan:

Yan berkata...

Anak akak baru je masuk tahun satun this year. Cikgu ckp active sesangat.. peninc cikgu dibuatnya...

p.i.n.n.y berkata...

bagus2..belajar rajin2..mak ude doakan nabil berjaya jd doktor dan ustaz mcm Dr. Daniel...;)

Fadzli Amir berkata...

Kak Yan -Tu la, diorang pun sama jugak, tapi kena ada org start dulu, lepas tu meriah le jawabnye...

Pinny - aminnnn...

imah berkata...

bgs la 2..bdk2 skg dh lain cm dlu..bdk2 skg xtkt..dlu time imah msk sekolah senyap je sbb tkt..hehehe..
tuk naufal ngn nabil bljr rjin2 smp negara korea..hahaha

Fadzli Amir berkata...

tang belajar rajin2 tu ok..tang korea tu yg tak bekenan tu, imah...

Papa Mifz berkata...

wah kamain teruja tgk budak2 berdua nih eh...harap cita2 dorang menjadi kenyataan..:)

Fadzli Amir berkata...

Papa Mifz - Memang teruja...tido petang, lepas mandi terus cakap nak pegi sekolah...( dia ingat dah tido malam )...aminnn...

manna_salwa berkata...

cumel. ^_^

Fadzli Amir berkata...

Thanks Manna-Salwa

Amir faiez berkata...

uih kemain bebudak ni....bgus2 ad cita2...naufal nk jd ap plak???

Fadzli Amir berkata...

Naufal nak jadi pilot jet pejuang..hehehe

fazlinda berkata...

ce ceghite, ce ceghite........

Fadzli Amir berkata...

Kak Linda- Takde ceghite2 nye, name cik egu deme pun die tak tau...ate, macamane....

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails