Member Kamcing Anak Haji Amir

Jumaat, 14 Januari 2011

Terima Kasih Semua...!!!!!!


Pagi ni bukak Blog, tengok bilangan follower dah mencecah 201... Terima kasih pada semua yang sudi menjadi follower dan kerap kali sudi menjengah dekat blog anak haji amir ni.


Pada mulanya blog ni di buat hanyalah untuk tatapan anak, menantu dan cucu Haji Amir saja, sampaikan pada sewaktu mula dibuat dulu ada follower yang ikut, tapi aku tak ikut diorang balik.....( sebab ingat ini hanya berkaitan famili aku je )Sebab semuanya berkisar tentang setiap aktiviti yang kami lakukan pabila semua anak beranak bertemu. Tapi bila difikirkan balik, kalau orang lain tak jengah kat sini, cerita tentang keluarga ( yang pada aku la, agak happening )ni hanya berlegar disekeliling kami saja. Sedangkan orang lain tak tahu kewujudan keluarga kami ( yang pada tanggapan aku amat sempurna walaupun masih ada cacat cela ).


Lalu dengan itu aku mula mempromosikan blog ni dengan menghabiskan masa ber" blog walking" ( sampai cik wife pun macam hairan kenapa asyik dengan laptop ) Dan timbal baliknya adalah, aku sekarang mempunyai ramai kenalan baru yang semuanya sporting belaka, yang terdiri dalam pelbagai lapisan masyarakat...dari Perlis hingga ke Singapura. Dari Sarawak sampai ke Sabah termasuklan Indonesia.


Aku tak pandai nak buat contest dan tak berduit tuk memberikan hadiah kepada semua pembaca dan follower aku.. Cukuplah dengan ucapan TERIMA KASIH yang tak seberapa ini buat semua.


** Ikhlas dari aku, blogger picisan... ( walaupun sedikit follower, tak macam blogger famous yang beribu-riban follower - tu aku respek dan menjadi pembakar semangat ) tapi aku suka dan hargai kalian semua..!!!

23 ulasan:

ch!natsu berkata...

m0st welcome..
semoga ikatan ukhwah yg terbina xkan terputus.. =)

My Life My World berkata...

Sama-sama

Ucapan yang lebih iklas dan tulus, tak perlu lah nak berhadiah dik ;)
Dapat rasa keikhlasan itu.

addy saufi berkata...

cerita ceriti sal famili paling seronok dibaca tambah klu brkaitan kampung halaman(bg org yg dok kat kota)...famili is no.1..

Fadzli Amir berkata...

ch!natsu - InsayAllah...Thanks...

Fadzli Amir berkata...

My Life My World - Time kasih bebanyak kak oii..hehehe

Fadzli Amir berkata...

addy saufi- Tu la satu2nya pusaka yang aku banggakan....Betoi, famili is no 1..!!

ツbieaz@bie Azreenaツ berkata...

betul bie setuju dari bblogwalking tu langkah tebaik kita mempromosikan blog sendiri dpt la juga kenalan baru he3...

seronok sangat baca lbh2 lgi mengenai famili.. :)

Fadzli Amir berkata...

bieaz- you're right..!!!

ShafiqIzwan berkata...

tahniah tahniah! majulah blog untuk negara! hehe.

Fadzli Amir berkata...

ShafiqIzwan - Hehehehe....mana datang pulak, majulah sukan tuk negara ni Bro...hehehhe

::Cik Zatie:: berkata...

takpe,nanti bertambah ramai lah "family" dkt blog ni pulak.hehe

SAJE-SAJE|SUKE-SUKE

Fadzli Amir berkata...

Cik Zatie- InsyaAllah.....

fazlinda berkata...

on behalf of anak2 haji amir, we would like to thank MOHD FADZLI BIN HAJI AMIR for making this blog so happening and interesting. keep up the good work. we all luv u always..........

Sham berkata...

aku salah seorang dari 201 tu...kita kawan2 tak mau lawan...

Fadzli Amir berkata...

Kak Linda- Thanks for your supported....You're my Sis..!!!....

Sham- Ya, kawan2 tak mau lawan....org kata rezeki jgn ditolak, musuh jangan dicari...

Cikgu Tie berkata...

Biarlah tak famous...asalkan ikhlas ya Fadzli!Cikgu Tie lagi sikit follower...Tapi alhamdulillah,masih mampu bangga dengan blog sendiri....kerana tak ada niat buat blog untuk popular.Kalau di takdirkan popular suatu hari nanti tu,kira bonus lerr kann!

Fadzli Amir berkata...

Cikgu Tie- yup...betul tu cik egu...hehehee

Aujinz berkata...

tahniah..
bukan senang nak kumpul follower..
koh koh koh..

Fadzli Amir berkata...

Aujinz - hehehe..betol2....koh..koh..koh...er..batuk ke..???

Amir faiez berkata...

same2....nt blanje teh tarik ye..

Fadzli Amir berkata...

Tak yah teh tarik adik...nanti raya cina kita wat BBQ..kambinggg...

imah berkata...

sama2..hehehe..abg li THE BEST lah...

Fadzli Amir berkata...

Imah- Best....suzuki best ke???

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails