Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 11 Mei 2011

JKP family day

Sebenarnya aku datang ke Port Dickson ni mengikuti Rombongan Cik Kiah...Hehhehe...mengikut cik wife punye office ( JKP ) buat family day kat sini. Aku ikut je lah sementara semuanya di support oleh diorang...hehehehe. Kalu aku tak ikut pun tak boleh gak, sebab ni family day, jadi kena bawak satu family la. Aku dan Cik Wife ditempatkan dalam kumpulan yang berbeza. Satu kumpulan dalam lebih kurang 9 orang. Aku ni sporting, memang aku join habis semua acara. Diantara acara yang diadakan ialah, lari dalam guni, isi air dalam botol guna straw dan lari membawa bola ping pong sambil berkain pelekat ( yang ni aku tak sempat nak buat, group aku main tipu, diorang declare dah habis jadi menang la..hehehehe )...

Memang banyak unsur penipuan kat sini, tapi hanya untuk suka-suka, tak simpan dalam. Mana yang juri nampak memang tak boleh menang walaupun diorang yang pertama habiskan. Tapi kalau juri tak nampak, itu adalah satu bonus..hehehhe...so boleh dikatakan semua kumpulan menipu kat sini...

Semasa menantikan kumpulan di bagi..

Aku bersama kumpulan E ( kalau tak silap )yang bermisai kat depan tu Cik Sabri, ketua kumpulan...

Menunggu giliran untuk masuk dalam guni ( acara ni kami buat dua kali sebab ada yang tak puas hati..hehehhe)

Ni pulak untuk budak-budak, acara mengutip coklat...( Naufal dan Nabil teruja, siap nak simpan coklat dalam baju -berbaju hijau )

Diorang tak reti nak tolak menolak la..so tak dapat banyak...
Uqaiel tengok je..apo la yang diorang dok berebut tu...

Kat sini macam-macam aktiviti boleh dibuat, salah satunya naik menda ni...

***Memang moriah kari....bercita-cita nak buat family day macam ni tuk family Haji Amir..!!!

14 ulasan:

Prince Halilintar berkata...

best hari keluarga ni..blh rapatkan silatulrahim kan..acara sukan tu biase la kite main sekadar nk enjoy je kan...

hawiz berkata...

pehh..best giler.......

~one~malinee~ berkata...

bukan skali dua abg join holiday ngan team JKP nih, nnt program telematch utk keluarga HjAmir tuh, boleh lah selit2 games apa abg dah main tuhhhhh, janji 'kita smua enjoy'

azmnor berkata...

Salam Fadzli...,

memang bestkan family day....letih-letih pun berbaloi....

Mie berkata...

Yg bestnya family day ni, semua peringkat umur boleh ambil bahagian.. hadiah tu kira nombor dua..

khairul berkata...

hu best...tambah2 klu free kan ..hehe

toyolkiut berkata...

famili day mmg meriah..
eh, nk wat utk anak2 hj amir gak?
wow!
lagi hot kot..
syabas!

Yan berkata...

Comei nya pakai bandana..

boleh aje nak buat utk family Hj Amir.. Anak2 Hj Amir kan ramai...

AizA berkata...

wah seronoknya...
teringin sangat nak g family day..
tapi tu lah... ayah aiza ni susah nak berfamily day... penant lah tu lah... heheh nasib baik shopping day xpenat... kuikuikui...

Daddy Ziyyad berkata...

sukaneka masa family day memang semua org main tipu..wkakaka

Papa Mifz berkata...

suka gmbr yg last tu...mmg smart la dia atas bende mcm motor kuning tu...hehe ( xtau lak apa nama bende tu..hehe )

~one~malinee~ berkata...

nabil & naufal main kutip cokelat tuh, depa MENANG lah, No. 3 kan dpt TShirt PD gbr ikan Nemo tuh, bangga tau JKP annauce masa dinner tu, ummi yg ambil bg pihak

bunga berkata...

bestnyer...

imah berkata...

hahaha...kak wan,ok la 2 dpt no 3..taun dpn depa msti dpt no 1 lh..

meriah sggh la..tgk gmbr pun dh taw..tp skg imah tgh bygkan cmna la abg li lari dlm gni..hehehe

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails