Member Kamcing Anak Haji Amir

Ahad, 15 Mei 2011

Nilai Tiga

Nampaknya, inilah entry terakhir cuti-cuti ke Negeri Sembilan. Hari terakhir, kami di hidangkan dengan pelbagai barangan yang murah-murah di Nilai Tiga. Kami sampai lebih kurang pukul tiga. Cuaca hari tu yang panas terik, membuatkan rasa malas nak berjalan. Kami pergi ke tempat jualan yang berbumbung ( berdekatan dengan Merry Brown ).

Terlalu banyak barang di sini. Bebudak pun apa lagi pelbagai jenis mainan ada. Naufal dan nabil ok lagi, yang tak faham bahasa tu Uqaiel la, kena dukung tak bagi dia merayap.

Difahamkan kat sini ramai jurujualnya orang Pakistan, ala-ala pelakon Bollywood. Semuanya terlatih untuk memikat para pembeli. Hehehe....


Tempat jual baju bola...beli untuk bebudak..

Pekerja pakistan melayan pelanggan...

Keadaan yang panas, membuatkan Bebudak tak larat sampai tertidur di kaki lima...
***Memang best kalu nak bershopping kat sini.....

16 ulasan:

Mek Norfa berkata...

bestnya shoping kat nilai

Papa Mifz berkata...

dulu masa aku nak kahwen pun puas shopping kat nilai3 nih...

Ct Aja berkata...

hi3...msti penat sgt shopping sampai tidur kt lantai...

MOH KEMBARA berkata...

Assalamualaikum, akak ada 2-3 kali gi sana, bukan minat sangat kain baju ni, tp ikut kakak. Memang banyak pilihan tapi panas tempatnya. Tu dia, sampai pengsan anak buah Fadzli tu!

apple hijau berkata...

waaah...bestnyer shoping2. kalau tak beli setakat cuci2 mata pun saya suka...he he

Prince Halilintar berkata...

bawa family berjalan2 mmg best...=)

fatien ! berkata...

byk gile brg. kepenatan sampai tidur atas lantai. hehe.

Cikli berkata...

ikut hati terkopak,
iku napsu balik menapak

Mie berkata...

Nasib baik paknya tak tido sekali.. hehe

imah berkata...

bestnye shopping tp lg best kl ada duit..hehehe..
sian kt naufal ngn nabil smpai tdoq kt tepi jln la..

ainnoraini berkata...

dah lame tak gi nilai...
kalau pegi semua barang nak diangkut bawak balik...

Sham berkata...

last pergi sini tahun 2008...bw mak mertua shoping cadar...

Queen of Pirus berkata...

Salam kenal...thanks 4 visiting my blog. meriah nampak cerita kat sini. Masih mcm dulu lagi Nilai 3 ni ye..tetap mcm2 barang yg dijual disini..happy shopping Brother.

MAPPIAU berkata...

nilai tiga macam2 adaaaa hahaha kalah astro!! huhuhu

tapi sian la kat budak kalau time panas pegi sane, berbahang sungguh!!

saya YANA berkata...

amboi..budak2 tu.. kesian.. hahaha....

azmnor berkata...

Salam Fadzli...,

antara tempat yg BERNILAI di Negeri..hehehe apa lagi kalau bukan Nilaii....ngeeeee....

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails