Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 10 Mei 2011

Corus Paradise Resort

Setelah penat berjalan-jalan dan bershopping di Teluk Kemang, akhirnya kami sampai di Hotel Corus Paradise Resort. Hotel dia biasa-biasa je, tapi view dia yang aku suka tu. Sebelum masuk bilik kitaorang makan tengahari dulu.


Permandangan dari lobby hotel....

Ni pulak view dari dalam bilik...Lagun buatan manusia..

Kat sana tu, mungkin chalet terapung...

Nun dikejauhan, macam nampak pelantar minyak...

Zoom sikit...kat Negeri Sembilan ada pelantar minyak..?? terang sikit orang nogori..

Naufal, tersengeh...
Masa untuk melompat...!!!!
Ni pulak view kat luar....diorang buat lagun buatan...




Kat sini memang ada orang memancing, rasa rugi pulak tak bawak pancing..( nanti org kata over pulak )

Pemandangan hotel dari lagun..


***walaupun interior bilik biasa-biasa saja, tapi overallnya best...dekat pulak dengan laut..

20 ulasan:

Mie berkata...

Family day tu patut ada sekali acara memancing.. hehe

saya YANA berkata...

duhhh.. besnya tempat ni... nak try ajak mak tido sini la.. heheh..

Fadzli Amir berkata...

Mie -Tu la, sepatutnya mesti ada...hehehe

Fadzli Amir berkata...

saya YANA- Memang best YANA...ajaklah mak..

~one~malinee~ berkata...

mmg best lah kat sane, bilik RM200 semalaman, lunch + bfast + BBQ RM150 tu smua by grouping, tu belum + duit tol ngan minyak. saper nak bg free join kan. syukurrrr sgt, kalu bayar, akak xsanggup, rela holiday kat kampung jer kan.

Prince Halilintar berkata...

cantek tempat penginapan tu..betul2 enjoy disana tak?

MAPPIAU berkata...

hehehehe saye orang negeri sembilan, tapi tak perasan la ade pelantar minyak kek situ huhuhu

hawiz berkata...

waaahh....cantik giler..teruja beb...

toyolkiut berkata...

wow!
saat2 bcuti bsama kluarga..
mmg best..

Daddy Ziyyad berkata...

yup, yg best kat corus paradise tu sebab ada man made lagoon...

CT berkata...

Cantiklah resort ni...nnt nk search..

ShafiqIzwan berkata...

pergh cam best jer..

azmnor berkata...

Salam Fadzli....,

Haah betul laa cakap mie tu patutnya ada event memancing baru happening...

tu bukan pelantar minyak tapi teminal minyak dari kapal tangki ke pusat penapis minyak kat PD tu dan sebaliknya...lama dah tu... kat sana tu antara pusat penapis minyak yang terbesar kat Pantai Barat Semenanjung.... cuba tanya YB kalau tak salah Shell yg punya tu....allahuallam..

khaifaiz berkata...

Nk sokong juga ni.. lain kali kene buat acara memancing skali.. baru happening

aleen aiden berkata...

wuu,santeknye view..

Papa Mifz berkata...

wah cantek rupanye corus ni eh...biasa lalu je,x pernak sgah pun...

Sasa Al-Sharif berkata...

memang kawasan yg cantik. lagoon tu nmpk best

hani@debumelukut berkata...

bukan nak komen pasal tempat ni tapi akak duk tgok wajah anak anak tu..mix blood ke?

imah berkata...

wah..nyamannya tgk gmbr..mmg ptt wat family gathering kt cni..jom nk??

Fadzli Amir berkata...

~one~malinee~- tu la..kalu tak kita dah balik padang serai kan...hehehhe

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails