Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 1 Februari 2011

Selamat Bercuti Semua...!!


Hari hari terakhir bekerja sebelum aku bercuti panjang ( panjang ke, boleh lah dikategorikan panjang )...Pada semua di luar sana dan juga ahli keluarga Haji Amir, yang nak memulakan perjalanan balik kampung ke atau ke mana saja, rancanglah perjalanan dan memandulah dengan berhemah. Ada orang yang sayangkan kita sedang menanti.


Buat pengunjung setia blog Anak Haji Amir, teruskan menjengah kat sini sebab post dah pun dibuat lebih awal, setiap dua hari keluar le post baru...( bukan pe kalu buat banyak-banyak tak terjawab pulak nanti ). Agak sibuk bila cuti nanti dan internet yang agak lembab di kampung, mungkin aku tak terbalas komen dan kunjungan korang semua. Selepas balik dari bercuti, InsyaAllah aku akan membalas kunjungan dan blog walking korang semua....


Tak sabar-sabar dah ni nak balik..opss...Cik Wife masih bekerja esok...hehehe...so prepare le apa yang patut...InsyaAllah berjumpa lagi di minggu hadapan....


Selamat Bercuti...!!!!

10 ulasan:

♥ manje ♥ berkata...

salam kenal dan selamat bercuti... balik mana yea? ~

Fadzli Amir berkata...

MANJE- Salam kenal gak....balik perak hehehe...

NISA KHAIRI berkata...

wah cuti panjan..balik perak?moh le ke kg.pisang..hehe

IMANSHAH berkata...

selamat bercuti bro

MAPPIAU berkata...

wahh seronoknyer dah start cuti, saye esok masih berkeroje lagi uhuk uhuk :((.

ape2 pun selamat bercuti yea :)

Fadzli Amir berkata...

MAPPIAU- terima kasih dan selamat bekerja...hehehehe

Fadzli Amir berkata...

IMANSHAH- mekasih Bro...jom la join...

Chik Att berkata...

selamat bercuti ..... kita pun cuti gakkkk semingguuu ...

Fadzli Amir berkata...

Chik Att- hehehehe..selamat bercuti gak...

Fadzli Amir berkata...

NISA KHAIRI- Sorry tak perasan...hehhehe...okey saje...moh ke kampung pisang..!!!

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails