Member Kamcing Anak Haji Amir

Jumaat, 18 Februari 2011

Dinding's Bridge

Semasa balik dari Giant Manjung, sempat gak singgah kat jambatan Raja Permaisuri Bainun. Saja tengok-tengok keadaan alam sekitar yang menyamankan. Jom tengok gambar-gambar...

Safwan, Adik dan Imah...

Mungkin kerana perjalanan panjang, Safwan mula terasa lapar...

Imah..

Adik dan Safwan...
Diorang tengok apa tu..???
Encik Ikan...kenal??

Bergaya sambil seluar disenteng ...
Apasal badan Safwan macam kembang je...mungkinangin tiup kot baju dia...
Siap boleh melompat lagi...macam biasa la...

Alamak ada orang memancing la.....
Ni yang tak tahan ni...next trip...tungguuuu...kedatangan kami dengan rod pancing...hehehe

Daud, agak sibuk menerima panggilan....
Daud, Safwan dan Adik...
Dia punya sign board...
Imah, Safwan dan Daud... Adik..tengok kiri kanan dulu...untuk memulakan sesuatu nampak...
Ya..apalagi lompatan kencang....
Imah dan Safwan, tersenyum je...

Bersiap sedia untuk pulang....
***Ya tempat yang agak best...untuk memancing...kami akan datang suatu hari nanti...!!!!

15 ulasan:

NISA KHAIRI berkata...

Di bawah jambatan itulah encik suami suka p mancing, tapi skrg dia dh tuka port pergi belakang marina kt lumut..

Fadzli Amir berkata...

NISA KHAIRI- Macam tu ka..ikan apa dapat?..apa la...kami org sini pun baru terjumpa...hehehe

MAPPIAU berkata...

wah!! ni kalau papairfan tau ni konpem die ajak terjah memancing nih hihihi

sejuk jer mate tengok permandangan tempat2 tuh. hehe

Fadzli Amir berkata...

MAPPIAU- memang best tempat ni...kalu nak best lagi sewa bot pi ke bawah jambatan kat tiang2 tu...perrghhh...

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhhh tempat nampak cantikkkk untukkkk labuhkan tali pancing tu bawah jambatan ..... port baikkk tuuuu....

Cuma tak berapa terang tulisan tu ni aku baca main agak ajerr "Jambatan Pemaisuri Bainun" maaf kalau salahhh pasal tulisan tak nampak lahhh....

Szafwan berkata...

ya x sbr nk tnjukkn kehebatn memncing yng ad di dlm diri.....cpat skit la pegi pk njng tmpt 2...

Fadzli Amir berkata...

Afzainizam- ye betol tu, jambatan permAISURI BAINUN...

Fadzli Amir berkata...

Szafwan- apa safwan...kehebatan memancing?...betol ke, asyik nak bebai je...

Sekamar Rindu berkata...

salam...

sangat best kalau baca pancing...boleh memancing ni..

Nasriq berkata...

tak suka memancing sebab tak suka menunggu!

Afzainizam berkata...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh ade tg tak suka memancing kerrr... sebenarnyerrr aku minat gak... cuma tak ade kelapangan masa ajerrr... nak nak ni musim tengkujur kat negeri2 sebelah selatan...

Amir faiez berkata...

bla2 kta mai abg li..tuka port plak..bley dpat ikn len plak..

Fadzli Amir berkata...

Sekamar Rindu-Salam....memang best..boleh menenangkan fikiran...

Fadzli Amir berkata...

Nasriq- Menunggu mengajar diri erti kesabaran...hehehhe

Fadzli Amir berkata...

Adik- boleh..tapi abah mesti takmau punye..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails