Member Kamcing Anak Haji Amir

Ahad, 6 Februari 2011

HAPPY BIRTHDAY!!!

Post kali ni ditujukan khas kepada empunya blog iaitu Mohd Fadzli Amir @ abang li yang telah menyambut hari lahir pada 5 Feb yang lepas...
sori la lambat skt sbb ada masalah teknikal yg tak dapat dielakkan...

Kami anak-anak Haji Amir mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR...!!Kami doakan kejayaan abang li dunia & akhirat..May Allah bless you with health, wealth and prosperity..


p/s:thanks to imah sbb tolong sama2 ingat emel dan pasword abg li..kalau x mesti x bleh nak buat post ni..lgpun pini dah give up nak buat sbb asyik x bleh nak sign in..rupa2nya salah letak emel address..hehe

11 ulasan:

Wan Zulqhairi berkata...

Selamat hari lahir... semoga terus sukses dalam kehidupan!!!

NuSaNa NoSa 91 berkata...

happy belated birthday.. may Allah bless you.. ^_^

Chik Att berkata...

happy birthday tuan umah ....

fazlinda berkata...

Hepi belated b'day. Allah selamatkn kamu....

NISA KHAIRI berkata...

allah selamatkan kamu...allah selamatkan kamu..allah selamatkan ismet ulam raja..allah selamatkan kamu..hehe..selamat hari jadi tuan blog..smoga panjang umor dimurahkan rezeki..

Szafwan berkata...

slamat ari jdi...hepi2 lah slalu

Sham berkata...

ALLAH SELAMATKAN KAMU...!
(ala2 ahmad nisfu dalam 3 abdul...)

Fadzli Amir berkata...

Terima kasih semua, diatas segala doa..moga2 Allah merahmati kalian semua...Ni macamana blog ni kena hack ni oleh adik sendiri..hehehe..apapun mekasih Pinny, Imah..K.Linda dan semua...

imah berkata...

hehehe..hepi belated besday...walaupun lmbt tp blm abeh lg bln 2..semoga pnjg umo n dmurahkn rezeki..

Cik Rimau berkata...

huhu.. patut la rase plik je bace td.. rupenye adik mr. fadzli yg post.. huhu

Fadzli Amir berkata...

Cik Rimau - tu la..masa ni org tengah bercuti...diorang buat kerja ngan blog...hehehe..mekasih sudi bace..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails