Member Kamcing Anak Haji Amir

Ahad, 30 Oktober 2011

Esok Ke IKEA KL..

Esok, pagi-pagi buta aku akan ke KL. Nak pergi IKEA, nak shopping dekoratif item untuk kami punya Show house. Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar. Katanya nak bertolak pada pukul 6 pagi, kena keluar rumah awal untuk ke pejabat dan bersembahyang subuh di masjid simpang enam, berdekatan pejabat.
Minggu lepas, bila Bos kata boleh ke datang pejabat pukul 6 tuk ke KL, aku kata aku tak kisah, boleh. Aku takut nanti diorang yang datang lambat...Takpe kita tengok nanti sapa yang lambat...

Dijangkakan sampai ke KL pukul 10, dan bertolak pulang dari KL pukul 4petang...Letih sikit la drive pergi balik sehari suntuk ni...

Jadi esok aku tak dapat la nak blog walking pepagi macam selalu....

***Jumpa di IKEA..!!!

14 ulasan:

Ct Aja berkata...

moga selamat sampai ye....

Lya Colours berkata...

berhati-hati di jalan raya ye

Adylia Qarissa berkata...

wah...sopim kat ikea..

semoga selamat dalam perjalanan :)

Yan berkata...

kira2 sambil nyopping lah yee.. Jom kita jumpa kat sana. Jangan nanti buat2 tak nampak..

afzainizam berkata...

Itu lah Ikea tak banyak bukak cawangan cuma yang ada kat KL dan singapore ajerr... ramai yang minat decorate menggunakan barangan IKEA ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

khairul berkata...

best nya jejalan ..pree kew ?

wan nurul hezrina berkata...

mummy kirim beli sofa satu..heheh

KhaiRin berkata...

snggh la kt sini...

Prince Halilintar berkata...

hv a safe journey...

Pen Biru berkata...

Shoe House? bis kasut ek..kat mana tu?

JunAina berkata...

jauhnya bershopping...

Amir faiez berkata...

siggah le shah alam..perindu 3..hehe..

Cikli berkata...

best kerja no..

Afzainizam berkata...

semua barang ikea ni simple tapi menarik... yang best designnya

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing crome sportrim

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails