Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 18 Oktober 2011

Confirm Dapat, Tapi...

Pasal entry aku minggu lepas di sini, pihak yang menegeluarkan tender telah datang ke office aku. Diorang terus jumpa Boss aku. Boss aku panggil aku join, aku kata yang nanti kalau aku join diorang semua lari sebab hingus aku meleleh-leleh tak henti-henti dan bersin-bersin. Jadi diorang pun meeting la tanpa kehadiran aku ( walaupun aku yang incharge projek tu ).
Bila diorang 'blah' setelah bersembang apa tak tau hampir 2 jam, baru aku tau dari Boss yang kitaorang dapat kedua-dua tender show house tu. Lega rasanya, bila segala penat lelah menyediakan proposal disamping 'presentation' tempohari, terjawab sudah.

Tapi yang tak berapa bestnya, setelah dapat kedua-dua job tu, boleh pulak Boss kata tak mau sebab takut tak sempat siap dengan kerja yang sedia ada sekarang. Diorang hanya tunggu Boss aku kata 'ON' je...Boleh pulak macam tu, hari tu terhegeh-hegeh sangat nak suruh aku 'handle', sampai sakit-sakit ni ha... Bila dah dapat tak mau pulak....

Lantak ko lah Boss....Ko punye kompeni.....Yang pasti aku dah laksanankan tanggungjawab aku sebaik mungkin....

16 ulasan:

Tasneem-sshi berkata...

HAHA.
tahniah pak njang!
hebat ghupenye pak njang present sampai dapat tender.
(:

KhaiRin berkata...

eik! ada mcm tu ka?

khairul berkata...

ini mmg geram tahap gaban dh nie..klu aku sure mengamuk nie

Adylia Qarissa berkata...

eh,,nape jadi macam tu lak?? ish2... dah usaha tapi macam sia2 ermmm...

Cikli berkata...

bila masanya hang nak buka kompeni sendiri. aku jadi tukang bancuh kopi pun orait. janji dekat2 5 angka.

Nazz@Purple berkata...

bos tu ada sebab lain kot..cer tanya..huhuhu

Arizakiah berkata...

Bagos boss Fazli tu...tak tamak...dia mementingkan kualiti bukannya kuantiti......

Ila berkata...

fire je boss tu..dah kaya gamaknya..hehehe

Prince Halilintar berkata...

boleh jadi bos ni ganti bos fazli tu..hehe

JunAina berkata...

tahniah! usaha keras anda dah berjaya tetapi bos mungkin ada perancangan tersendiri...

wan nurul hezrina berkata...

walaupun bos tak mau..janji dah usaha yang terbaikkk wok=)sampai sakit2 lastly tk mau plak on..sakit gak ati..huhu..takpelah g lah makan2 belanje diri sendiri..kira success jugak usaha=)

che mid berkata...

Takpe yang pasti performance tip top.. bos tau staf dia sorang ni bleh diharap..

aleen aiden berkata...

maknanye 2 2 tender tu bos tolak lah?hu3

Amir faiez berkata...

xpe...yg pntg kje abg lee d settle...so ble2 nt d ad xperience dlm bab2 present ni...

imah berkata...

xpe la..jnji da settle..terima @ x blkang kira...

Afzainizam berkata...

Uihhh tahniah dapat... tapi up to you Boss.... sobabnyo dia Boss kena ikut kata Boss

Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cari kereta terpakai proton perodua

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails