Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 27 Oktober 2011

Perancangan Aidil adha..

Buat semua anak-anak Haji Amir, hari raya Aidil Adha akan muncul tak lama lagi, lebih kurang seminggu lebih. Seperti yang kita semua tahu, tahun ni kita akan menyembelih seekor lembu. Jadi apa kata kita merancang apa aktiviti kita apabila berkumpul ramai-ramai nanti, selain menunggu giliran untuk mengurut badan dengan kerusi urut baru abah.

Boleh dikatakan semua akan balik ke kampung pada hari sabtu ( sehari sebelum raya - kecuali Kak Long dan Pinny ). Hari tu mungkin akan membuat persiapan untuk hari raya. ( 1 )Jadi sila beri cadangan untuk hidangan/masakan tuk hari raya. Yang ke ( 2 ) Cadangan untuk hari raya( selepas acaran korban )

Empunya Blog mencadangkan pada malam tu kita buat barbeque daging korban, sebab keesokan harinya semua akan balik semula....Amacam....

***Semua Anak-Anak Haji Amir di wajibkan untuk mengomen....hehhehe

31 ulasan:

adwafarahin berkata...

wuaaa bestnye bbq :D

Ct Aja berkata...

bestnye...sy pagi raya baru sampai...hihiihih

wahida berkata...

suka tgk header blog ni...nampak meriah dan happening keluarga haji amir ni...

salam kenal..terus follow sini...

Lya Colours berkata...

buat sup tulang !

erk saya bukan family hj amir turut bg cadangan. hihi

My Life My World berkata...

Rasa macam nak join jer ... masalahnyer bukan ahli keluarga. Duk diam sambil tunggu gambo Bar B Q jer lah :) lepas tu telan air liur hahahahah

Adylia Qarissa berkata...

dkna bukan anak hj amir...nak komen jugak..hihiiii...

selamat menyambut hari raya ... :)

wah..seronok la korban sekor lembu..macam kenduri kawen lak yea.. :)

Papa Mifz berkata...

den koje raya haji tahun nih...huhu

Amir faiez berkata...

adik mncadangkn:
1. bbq ok gak..
2. msak daging black pepper pon sdap.
3. acara mcm hritu best gak..lucky draw ke...hamper ke..tp bnyak keje cket la.
4. buat doa selamat sket.
5. tu je kot....
6. tgu cdangan org len plak..

che mid berkata...

T kasih singgah blog Che Mid.

Adik beradik buat cadangan, nanti Che Mid tiru utk adik beradik che mid pula..

KhaiRin berkata...

sori br sempat menjengah utk BW

nnt ajak la sy skali.nk jg mkn daging panggang

wan nurul hezrina berkata...

okgak tuh daging korban wat bbq..mummy pun alik wat akikah sofia=)still ngah pk pk menu yang besh

p.i.n.n.y berkata...

emmm apa2 aktvt pun mesti pni x join....emmm......

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

salam kenal juga ye..
ok juga tu buat BBQ.. ;)
Mesti meriahkan kalau semua dapat berkumpul..mcm kat header tu..sukanye tgk..sungguh meriah keluarga Haji Amir.. ;)

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata...

halamak . bbq best :)

SyazwanSarawak berkata...

sampai bbq tu :D
best la kan big happy family. hehe

fazlinda berkata...

Mencadangkan buat sup lembu. Lepas tu msk nasi dan bihun.

imah berkata...

imah ok ja..buat sup pastu mkn ngn bihun pun sodappp..senang pun senang..apa kata kita buat mkn2 ala2 western..ada fries pastu mkn ngn daging ngn kuah black pepper..

Fadzli Amir berkata...

Kuah black paper tempah kat kak ros...

khairul berkata...

walupon sy bukan dr keluarga Anak Hj Amir...sy sokong 100 %

azmnor berkata...

Salam Li...,

wah bestnya.....cadangan dr members onlykan...

"SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA".
maaf zahir bathin.

azmnor berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Prince Halilintar berkata...

nknjoin barbeque tu sekali boleh...hahaha:p

fazrulnoor berkata...

sama mcm dkna..bukan jgk..tp nak komen gak..buat bbq mmg mantop

kak long berkata...

?????????? sedih.....

aleen aiden berkata...

waa.bunyik macam meriah gayanya.

Nuriy Arisa berkata...

wahhhhhhhhhhhhh~
bbqqqqqq xD
mengancam!^_^

afzainizam berkata...

Wooo best tu... daging bakar cecah air asam .... pasti best gilerr lahhh.. dapat bayangkan melelehhh air liur aku

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Sound for breeding lembu pejantan

Yan berkata...

amboiiii...sakan tu.

berapa hekor tumbang?

fadh leyanie berkata...

syoknya kumpul ramai2 makan daging bakaq :P

Szafwan berkata...

cadangan dripada family kk lili 1)sate dging kuah kcang 2)roti jala kari dging 3)dging bkar air asam p0n sodap.......!!!!! ini cma cdangan...

Tanpa Nama berkata...

PUNALIK and ESSETOTS with CONYANDO YAN and
WATT- TOT.
PUNALIK and PORKMJ with CONYMAN SUMMER and
FOCK ROCKS.

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails