Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 13 Oktober 2011

Esok Hari Peperangan - UPDATED

"Ya Allah, kau kuatkanlah jiwa raga ku ini untuk menempuhi perjuangan esok hari..Amiiinnn"
Esok aku berseorangan akan membuat pembentangan dan presentation untuk mendapatkan satu kontrak yang tak berapa banyak... Harap semoga berjaya..!!!!


***Kata nak tidoq awai...dah nak pukul 12 tak tidoq lagi ni.....


UPDATED
....Presentation tadi dijadualkan pukul 12 dan habis pukul 12 45. Tapi pda pukul 11.30, diorang call, bagitahu yang kalau boleh datang sekarang..!!..Gila ke apa....dengan profesionalnya aku cakap ok, bagi aku 10 minit...

Bila sampai kat sana, diorang tanya sorang je? ( mungkin sebelum ni orang lainnye presentation datang berduyun-duyun kot ). Diorang tanya lagi, nak pakai projektor tak, aku kata yang aku memnag dah prepare semua dalam laptop, aku kata ok la.

Tapi bila masuk meeting room, tengok semua orang tengok aku, terus aku cakap tak payah la ...Terus bagi sorang satu proposal aku kat Dato, Engineer, Architect dan Project Manager dia..Fuhh..cukup-cukup 4 copy ( cuma tak cukup nak bagi kat secretary tu )..

Bla...Bla..Bla...aku melabun diorang...diorang angguk-angguk...tak sampai setengah jam dua-dua projek tu aku siap ...hehhehe....Lepas diorang tanya-tanya sikit, ok lah diorang akan bagi keputusan nanti setelah diorang berbincang....Fuhh...legaa rasa......Next week baru tau....Lepas tu pi makan nasik Padang, kontraktor belanja...hehehe


16 ulasan:

Tasneem-sshi berkata...

goodluck pak njang!
you can do it (:

Mie berkata...

Semoga berjaya...

Kamalul Ariffin berkata...

doa bebanyak!
chaiyok!!!

[apa kaitan ngan kuda?huhu~]

che mid berkata...

Otak dah neves la tu.. tak ngantu-ngantuk lagi.. good luck bro! Jgn lupa baca entri akak hari ni..

Dr. Ben berkata...

semoga berjaya!

Ct Aja berkata...

G.luck.......... insyallah kalau dah rezeki..

azmnor berkata...

Assalamualaikum Fadzli...,

Mudah-mudahan berjaya....Insyaallah..aaminnn.


http://arora-pekak.blogspot.com/

JunAina berkata...

good luck. hope hepi ending ye...

Papa Mifz berkata...

semoga sukses bro..

EmpayarUtama berkata...

Abis tu, da lepas kul lima nih. Apa keputusannya?

KhaiRin berkata...

gud luck!

Fadzli Amir berkata...

Pagi-pagi bukak blog, tengok org yg wish good luck kat aku...terus rasa bersemangat!!!..thanks semua...Thanks kat anak saudara aku yg jarang komen kat sini-Tasneem....

Cikli berkata...

hebatnya bro. semoga dapat projek tu.

Amir faiez berkata...

salam bro...dpt tender blnje ye....haha....gambatte...

khairul berkata...

camna bro ? dpt kontrak tu ? klu dapat huloq mai la skit hehe

Afzainizam berkata...

oohhhh aku bab bab nak bentang tak pandai nak cakap.... lagi satu aku cepat gugup....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
jamming show Volume 10

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails