Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 1 November 2011

Penangan IKEA..

Semalam sampai ke Penang dalam pukul 2.30pagi ( office ) Dari office ke rumah dah pukul 3... Setelah berpenat lelah berjalan sehari suntuk dalam IKEA. Memang letih sangat-sangat tapi pagi ni dah kena pergi office.
Entry semalam aku salah tulis, bukan 'Shoe House' tapi SHOW HOUSE...hehehehe....typing error....
Walaupun letih tapi best sebab dapat shopping gila-gila punya. Main ambil je apa yang kita nak untuk Show House. Nak tu ambik, nak ni ambik...memang best kalu shopping macam ni, pasal duit jangan dihirau, semua masuk akaun boss...


Lobby Grond Floor dari tingkat satu...

Masa tunggu member nak makan...

 Mula-mula macam malu-malu, ambil sikit je...

Lepas tu penuh satu troli...

Last sekali...tu dia sampai 6 troli dibuatnya...

 Semasa nak masukkan barang dalam kereta...CRV dan PAJERO..pun tak muat, kena susun elok-elok dan duduk bersama barang-barang.. 
 *** Selepas makan malam, pukul 9.30 malam bertolak ke Penang, walaupun pada mulanya sesat seketika, dapat juga carik highway....hehehe...Habis dalam RM 10 K + + gak semalam...


27 ulasan:

Chik Att berkata...

bila ikea nak buka kat penang ...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

huish.....bershopping sakan namanya nih...huhu

Adylia Qarissa berkata...

hehehee...10k masuk buka 3x5 :)

KhaiRin berkata...

rm10k! mak aiiii

Nazz@Purple berkata...

mak ai..borong sakan eh..

p.i.n.n.y berkata...

kan best kalau 10k tu shoping brg2 utk rumah kita..hehe

azmnor berkata...

salam Li...,

wah,wah,wah....sakan tu tambah lagi 3K boleh buat tambang pi Haji.... mmmmmm.... OK gak lah tu persiapan Hari Raya Haji...

محمد رازيق berkata...

wah, bro li.. banyaknya blei.. boleh buat stok sampi cucu ni.. hehe

Daddy Ziyyad berkata...

saya dah boring dgn IKEA, serious! hahaha...

penuh dah barang ikea kat rumah..:P

tapi kalau ada org tolong bayar, memang saya pun laju aja ke IKEA! ;p

che mid berkata...

Salam, 10k duit boss ok je.. 10k duit sendiri... emmmm..

My Life My World berkata...

Ya AlLAH ! best nyer dik oiii. Walaupun hanya membeli untuk orang. Nanti tunjuklah shoe hose eh silap show house nyer yer ;)

Yan berkata...

Kannn akak dah cakap dah. Hang tak nampak akak. sebab sakan bershopping.. Apa tak nya sampai 10k tu....

Arizakiah berkata...

Kalau jalan-jalan dan shopping kat ikea memang balik kena cari tukang urut......
Orang lelaki pun pandai shopping kat ikea ye...sampai 10k tu..

tunz berkata...

fuhhh..kalau g IKEA memang leh jadik giler...

Amir faiez berkata...

bakpe xsggah s.alam...dekat 20 jam tgu..huhu...

fazlinda berkata...

X singgah sg buloh pun..... Dekat je tu....x sudi ke pekena kopi secawan?

H Y D E berkata...

Show House tu apa ya?

sampai ke penang?

khairul berkata...

Ikea sponsor ka Fadzli ?

Ujie berkata...

saya masuk Ikea beli sikit je..pening tengok brg byk sgt.
kalau nak pegi..kena target nak beli apa. baru mudah & tak ambil ntah apa2.

10k tu sponsor ke??bestnya!

Lya Colours berkata...

kalau semua tu sendiri punya kan masyuk. wuwuwuwuuww

Afzainizam berkata...

makkkk aiiii sampai 6 trolly sakan betol shopping ....

masuk akaun boss perrgghhh bos boleh tepuk dahi beb nak membayarrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy polishing chrome part2 motorsikal

Cikli berkata...

time to kelepet boss

My Life My World berkata...

Sibuk ker ??? Lamanyer tak update :)

nisa berkata...

Wah memang bestla kalo dpt shopping camni..sume bos bayar...yehooo

wan nurul hezrina berkata...

mmg besh dapat shoping kat ikea.wah mesti best beli barang amek2 jer sb bos bayar.tak sabar nak tgk show house nnt

Kazman & Sue berkata...

fuh yoo... bestnya beli kat ikea...

salam kenal dari kami sekeluarga...

angah fiza berkata...

rasa cam dah amik byk... tp ada gak yg x cukup... batoi ka?

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails