Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 10 Ogos 2009

Keluarga Bahagia

Video klip ni dah lama dah, dibuat pada tahun 2007 kalau tak silap. Video klip ni di usahakan oleh Pinny untuk tugasan dekat maktab ( masa tu belum keluar maktab lagi ).

Dia menyiapkan klip ni kat rumah kak lily sebab tu Safwan digunakan sebagai pelakon tambahan dalam klip ni. Boleh dikatakan gambar semua ahli keluarga Haji Amir ada dalam klip ni walaupun tanpa kebenaran tuan yang empunya gambar. ( ni kalau saman best ni ) Yang paling mahaii sekali gambar Abang Usop , K Munah pon ada sekali....He..He..He...

Apa-apa pun klip ni best bangat( sebab gambo anak-anak aku pon ada ). Sila beri berapa bintang kepada kerjatangan Pinny ni......

Layannn........

video

Aku bagi enam setengah bintang daripada tujuh bintang.....

12 ulasan:

p.i.n.n.y berkata...

dlm video ni xde gmbr famili k linda.sorila..masa nk bt asignment tu dh jenuh pini cari tp x jpe gmbr yg menarik...

Fadzli Amir berkata...

Oooo, terlupa plak...

fazlinda berkata...

takpelah.... kita tau la kita ni sapa....
anyway.... akak bagi 5 bintang je sbb x de gmbr keluarga akak.......

Amir daud berkata...

daud bg 5 bntang...sbb daud xdak sgt dlm vdeo ni...huhuhuhuh

kyuNYMsukida berkata...

"sy rse sgt bhagia dn sy syyyygkn kuarge sy"
wahahaha!
=]

*out of 7 star,give u 6 star lorh*

faizah berkata...

awat sapwan xapply jd host adik di 9?
sy pon sygggg keluarga sayaaa...
mak long bg 9.5 per 12..

fmacheda41 berkata...

assalamualaikum......jumpa lagi....rupa2nye berbakat jugak anak akak ye....studio rakaman tu klu sape nak sewa boleh le contact safwan..la ni diA DAH JD MANAGER...

fmacheda41 berkata...

thank you to you all who give stars to me and mak uda.i`m proud to be anak haji amir`s grandson....

p.i.n.n.y berkata...

safwan..
give me five!!!

imah berkata...

caya la...imah bg bintang ngn bulan2 skali..

faizal berkata...

abg ngn kak farha bagi jula juli bintang 3.
sbb ada ciri2 peniruan disitu. ade mase abg bg lak video achik n buah2 an temptannye. kui kui . sye sayang keluarga saye. berbaloi baloi

Fadzli Amir berkata...

Bagi la kat A.Li nanti Ijal, buleh kita kongsi sesama....

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails