Member Kamcing Anak Haji Amir

Sabtu, 10 November 2012

Kami, Pancing dan Ikan..

Hari nak cerita sikit aktiviti anak beranak Haji Amir yang mana boleh dikatakan semua kami suka dan enjoy bila buat. Tak lain dan tak bukan, memancing... Yang mana kalau dijadikan aktiviti keluarga memang mengasyikkan!!...

Tapi bila memancing tak semestinya dapat ikan, yang penting aktiviti bersama keluarga tersayang, tapi kalau dapat tu lagi best la...

Jom layan aksi-aksi anak beranak Haji Amir bersama tangkapan...


Ijal dan ikan gelama, kat Pantai teluk Senangin...dia sorang je yang dapat ikan, memang bangga gila la....sampai hari ni tak habis-habis diperkatakan...

Daud dan kerapu....dia memang selalu dapat ikan...

Daud dengan Udang...ni kategori lain pulak ni..

Faiez dan keli, memang rekod ni dia pegang kat sungai Padang Serai....

Haji Amir dan talapia...Otai ni....

Kak Lili dan talapia...bangganyaa...

Naufal dan Talapia...disamping Irfan yang menempel sama....

Imah dangan talapia...siap kiss lagi...

Pija dan talapia....peace..

Safwan dan ikan Ngek-Ngek..

Angah dan ikan Ngek-ngek...

Basyirah dan ikan talapia....

Like daughter like mother...Kak Linda dan ikan talapia...

Lagi Haji Amir dan talapia...

Pinny dan anak ikan ( tak tau ikan apa )-nampak tak????

Ijal ( orang yang dapat ikan ni sebenarnya ), Along, Safwan dan Daud...bersama ikan Pacu...

Ni paling gempak sekali...siap pegang pakai tangan....Daud dengan JAWS....!!!!!


***Entry takdak idea tapi nak jugak update...hehehehhe...semua ahli keluarga, jom kita mancen !!
***Dah siap baru perasan gambo empunya blog sendiri dengan ikan Marlin terlupa nak letak....heheheheh( ayat ngelat )

14 ulasan:

Anak Pak Muin berkata...

klu satu fmily minat bnde same, mmg best

Mie berkata...

First time dengar nama ikan ngek-ngek...

imah berkata...

Hahaha...pndai ngelat no...jom mancing lg..xsabar nk menggunakn bakat yg terpendam ini...hehehe

Chik Att berkata...

Tuan tanah mancen kat pasoooo keee.

p.i.n.n.y berkata...

Wpun x dpt ikan tp enjoy!!M

Amir faiez berkata...

eley abg lee...ikn ap td???ikn ap???haha..

Azian Elias berkata...

Ikan ngek ngek??ikan apa tu??

محمد رازيق berkata...

seronok aku nengok bro. memancing satu famili. hehe. first time aku dngr ikan ngek-ngek ni. hehe

CT berkata...

Hahaha...ikan jaws tuh buat akk tergelak...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

terbaeklah daud..hiiihihihi..bukan senang nak pancing jaws.....

MOH KEMBARA berkata...

Salam Yob Li,
amboi sakan deme mancen! Ater semuanya gemor memancen...sehati sejiwa kome nih!

Err...pasal gelang gedabak tu, betoi ka nak 3 utas? Pesen lain-lain? Rega antara RM45-RM55 satu Yob! Mau ka? Kalau mau betoi, gi balas komen lagi kat blog akak naa.

etuza berkata...

wah bestnya pancing dapat ikan..
klik lah ya..
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Cik Yatt berkata...

hepy family sangat

محمد رازيق berkata...

bro, aku tgh tnggu hang update. hehe. tq singgah blog aku bro.

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails