Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 17 September 2012

Zoo Taiping

Bebudak memang kata teringin nak pergi zoo Taiping, sementelah pulak diorang tak pernah pergi ke zoo. Alang-alang dah dekat terus menghala ke Kemunting walaupun dah pukul lima lebih. Bila sampai sana pukul enam. Selepas naik tren satu round, baru kitaorang jalan-jalan.

Binatang yang paling tinggi, Zirafah...

Ni masa atas tren...semua teruja, cuma laju sangat tak puas tengok...

Ni kat depan zoo tu, tak dapat bergambar ngan buaya betul, buaya patung lagi bagus, siap boleh masuk tangan dalam mulut lagi...

Hippo, siap boleh letak kaki dalam mulut....



Di depan unta, diorang memang suka bergambar ala-ala zombi ( terpengaruh main game zombi )


Ummi dan anak-anak dalam gaya zombi....


Tengok tangan Uqaiel tu, tu la tangan zombi....



Berlatar belakangkan kawanan gajah...

Ummi pulak ngan anak-anak...


Yang ni diorang paling suka, Orang Utan....



Masa untuk memberi Zirafah makan....

***Cikgu Nabil cakap, sampai dua minggu la dia bercerita tentang pergi Zoo ni dekat cikgu. Sampai cikgu pun naik boring...

15 ulasan:

Norhaizan berkata...

Memang seronok melayan kerenah anak2 ni dan mereka memang mudah terpengaruh dgn benda yg pelik2.Semoga anak2 fadzil membesar menjadi anak2 yg soleh.

imah berkata...

Hahaha...nabil o nabil..nabil ni kn suka bercerita...bila p ni?awat imh x taw pun..

Daddy Ziyyad berkata...

lajak terus tak tgk night zoo nya bro?

khairul berkata...

lama x p zoo taiping

Ila Yahaya berkata...

budak2,paling seronok gi zoo kan

Cikli berkata...

Dulu dah pergi, tapi nak pi lagi.

Lya Colours berkata...

amboi senang lenang org utan tu. kenyang ke hehehe

My Life My World berkata...

Hahahaha ... Nabil very talkative yer, ikut perangai sapa lah tu. Ummi adalah Zombie yang paling jelita (erk abah sila sampaikan kat Umie yer) Kirim salam pada Ummi sekali :)

My Life My World berkata...

Hahahaha ... Nabil very talkative yer, ikut perangai sapa lah tu. Ummi adalah Zombie yang paling jelita (erk abah sila sampaikan kat Umie yer) Kirim salam pada Ummi sekali :)

cik pha berkata...

fulamaaakk kuargaa bahagiaa kuarga bahagiaaa aaaaa aaaaaa,baguslah time kesibukan ko masih ada time untuk anak ko dan isteri ^^ ummii ummmii ummii,semoga kuarga ko semakin berbahagia dan kekal bahagia :) kim salam kat adek adek ko yang hemsem dan kacak bergaya yer hehehehe

inche hlovate berkata...

ala comel nye uqaiel

Tauke Budu berkata...

comey jah...
haha...jgn jadi zombie betul sdah la..

ieja amieja berkata...

penat meronda kat zoo leh rilex kat taman sebelah tu kan..

Edy Fee berkata...

hehe geng angry bird ke zoo.ehhe mlm best tak agak2

khaifaiz berkata...

uishhh takut plak tgk tangan kat mulut buaya tu

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails