Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 10 September 2012

Bukit Merah

Pada bulan Jun lepas ( masa tu cuti sekolah )aku dan keluarga telah pergi ke Bukit Merah kerana Cik Wife ada kursus di sana. Jadi kitaorang pun ikut jugak la sekali, semua perbelanjaan, tido makan ditanggung beress...


Ummi diorang ada kursus, jadi bapak la kena jaga..Uqaiel kat belakang, tak dok diam main air..



Ni pulak keesokan harinya...

Naik chairlift...

Uqaiel, kepanasan...

Uqaiel dan Abah...

Diorang ni selamba je, aku gak gayat...hehehe


Lepas tu naik skycycle pulak...

Kena kayuh dengan tangan....

Naufal yang ditugaskan mengayuh, kepenatan....

Berhadapan chalet di atas air...( air kering masa ni, tak berapa elok )-lepas ni la kamera yang nabil pegang hilang ( yang kat tengkok dia ), dia tertinggal masa asyik tengok mainan...

Eh, ni kaki sapa pulak.....kena gigit ikan...

Tu dia, Naufal tersengih kegelian....


Uqaiel pun nak join...

Ummi dah keluar seminar dah...



Ni hari terakhir....mandiii...!!! ( selepas Ummi habis pukul 10.30 )

Layan Uqaiel naik pelampung..


Siapa yang menyelam ni....

Naufal la...

Nabil....


Abah dan anak-anak...

Uqaiel dengan gaya ala-ala K-Pop....




Nabil, menggelungsur...

Dua beradik ni bergilir untuk tolak satu sama lain...


Ummi pun join....



Last....pastu balik

***Walaupun panas, bebudak enjoy mak bapak pun enjoy!!!

8 ulasan:

Anum berkata...

seronok anak2

JunAina berkata...

Teringin jugak nak bawak anak2 ke sana tetapi bila dah sampia sana terasa pulak macam rugi bila tak terus balik kampung. last2 langsung tak pi.

Daddy Ziyyad berkata...

best!
saya tak pernah lagi ke sini...
plan nya selalu nak ke sini! hahaha

missSenget berkata...

tak pernah gak gi sana lagi...

isk... mesti bestkan..?



p/s: cantik header tu....!

ieja amieja berkata...

ank2 seronok..tp nmpk abah dorang terlebih seronok kot..huhu

Mie berkata...

Abahnya tumpang sekaki jadi kanak2 riang... :D

Cikgu Ma berkata...

syok la bapak jaga anak2 leh main

Chik Att berkata...

Ca tobat tak naik ...benda2 sky tu.....gayatttttttt.....

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails