Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 8 Januari 2014

Anak Haji Amir The Return-Part 1

Assalamualaikum pembuka bicara....
Berbulan-bulan aku tinggalkan blog ni bersawang tak berjaga bagai peliharaan yang kehilangan tuan. Hehehhe...Terlalu sibuk sekarang ni. Walaupun begitu aktiviti anak-anak Haji Amir pada cuti sekolah yang lalu telah pun berpenghujung minggu lepas.

Diantaranya ialah rombongan ahli keluarga Haji Amir ke Negeri Johor untuk menemukan Haji Amir dengan kawan lama beliau semasa bertugas sebagai tentera British di Singapura suatu ketika dahulu....Layan gambar perjalanan kami sekeluarga...!

Perjalanan dari Kuala Lumpur..

Kak Linda dan keluarga sebagai ketua rombongan..

Menginap di Homestay Sri Delima 2

Berkumpul setelah penat berjalan jauh...

Orang kata sambil menyelam minum air, alang-alang dah sampai johor....

Kak Linda dengan ikon Maybank...

Tok Wan bersama anak, cucu dan menantu...

Abang Yus layan water park dengan Imran...

Kak Linda dan keluarga...

Mak sedara dan anak-anak sedara...




Tok Wan pun join jugak...

Abah memang sporting walaupun dia sakit lutut...







Iman dan Imran....lebih kurang sama besar ja...

Abah, tersenyum...

Ni benda ni punya tinggi....tapi...

Abah naik selamba je...caya lah abah..!

***Diorang semua memang enjoy sesangat la tu dapat pergi Legoland....Terima kasih kepada yang menyumbangkan gambar..
***Bersambung part 2..

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

big family

Khai♥Rin : anies berkata...

welcome back!
amboiii jauh berjalan ya

Mie berkata...

Selamat Tahun Baru Fadzli...

Welcome to Johor... bulan Disember lalu dua kali saya balik Johor sbb sedara kawin...

Cayalah abah steady je naik roller coaster tu, orang muda pun belum tentu berani...

Fazleyatul Aini berkata...

wah bestnya. sporting sgt ayah awk tu naik apa kebenda tu. roller coster ke hehehe. best2. belum berkesempatan nak jejak legoland ni. insyaAllah dlm perancangan dgn adik2 hehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

bestnya pergi legoland :)

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails