Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 13 Januari 2014

Perancangan Untuk Hari Keluarga pada Cuti Raya Cina 2014

TENTATIF HARI KELUARGA Hj. AMIR 2014
31 Januari 2014 – 2 Februari 2014
JUMAAT (31/01/2014)

8.00am :                    Bertolak dari rumah ( hanya untuk anak-anak di kawasan utara    sahaja)

12.00pm :                    Dijangka sampai dan berkumpul di rumah Ijal di Kajang.

1.00 - 2.00pm :            Sembahyang Jumaat ( bagi yang lelaki )

2.00 – 3.00pm :           Makan tengahari. ( sila berikan cadangan )

3.00pm :                      Bertolak ke Port Dickson

4.00pm :                      Dijangka tiba di Rumah tumpangan PD.

5.00 – 6.00pm :           Minum petang ( catering ) ????

7.00 – 9.30pm :           Persiapan + solat maghrib / isyak berjemaah + dinner ( catering )

10.30pm - 3.00am :    Memancing pantai ( optional ) atau tidur/rehat.


SABTU (01/02/2014)

5.50 - 6.30am :            Bangun dan bersiap untuk sembahyang subuh berjemaah

8 - 9.30am :                 Breakfast ( catering )

9.30 – 12.00pm :         Sukaneka

12.30 – 2.30pm :         Lunch ( catering ) + solat zohor & asar

4.00 – 6.00pm :           Aktiviti pantai ( mandi, memancing dan sebagainya ) sambil Minum 
( catering )
7.00 - 9.30pm :            Persiapan + solat maghrib / isyak berjemaah + dinner ( catering )
9.30 – 11pm :              Persembahan keluarga / game show( tertakluk pada keadaan) + sesi penyampaian hadiah
11.00 - 12.30am :        Aktiviti memancing pantai ( dihadkan untuk tidur awal supaya tak mengganggu pemanduan balik esok )  sambil bersembang(optional)

AHAD (02/02/2014)

5.50 - 6.30am :            Bangun dan bersiap untuk sembahyang subuh berjemaah.

8 - 9.30am :                 Breakfast ( catering )

9.30 – 12.00pm :         Sesi bergambar + aktiviti bebas

12.00 – 2.00pm :         Check-out & bertolak balik.



*.Semuanya bergantung kepada mesyuarat akhir dan mungkin ada sedikit perubahan..

** Kak Linda katanya akan menguruskan hal catering & sukaneka.

*** Semua cadangan adalah dialu-alukan..

**** Sesiapa yang ternampak orang jual umpun-umpun untuk dibuat umpan memancing, silalah beli dulu dan claim kemudian...( atau nak beli udang dan sotong pasar pun boleh )


*****Moga Allah permudahkan semua perancangan kita...Amiinnn...


7 ulasan:

Chik Att berkata...

nak joinnnn .... heheheheh

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

JunAina berkata...

Family gathering lagi...bestnya...

missShila Nget berkata...

wahh...seronoknya.. moga dipermudahkan urusan..

Fazleyatul Aini berkata...

bestnya family korang !

Azian Elias berkata...

Bestnya. Keluarga besar ni mmg seronok..buat family day pun macam gaya company buat family day. Meriah...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

Best ni....Semoga semuanya berjalan lancar :)

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails