Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 9 Januari 2014

Anak Haji Amir The Return - part 2

Tujuan sebenar kami ke Johor ( Link )adalah untuk menemukan abah dengan kawan lamanya semasa bertugas dalam British Army di Singapura dulu. Kawan lama dia, Haji Tahir ( yang akhirnya diserapkan dalam TLDM ). Akhirnya terubat rindu setelah lebih kurang 32 tahun tidak berjumpa.

Makan-makan di rumah Haji Tahir...

Sambil berborak kisah-kisah lama..

Terpancar kegembiraan setelah sekian lama tak berjumpa...

Tengok gambar lama sewaktu dalam tentera..

Abah barisan belakang, dua dari kiri...

Yang ni pulak Abah ( depan -hensem tu...) dan Allahyarham Pak Cik Syarif...

*Abah gembira anak-anak puas hati.....!!
** Terima kasih pada semua adik-beradik yang bersusah payah menjayakan rombongan ni...!

8 ulasan:

dapor meletop ainnurmustaqim berkata...

waaaaahhh...tentu abah suka sangat2...reunion member lama...retro tuh....palagik yg bleh anak2 buat dari gembirakan hati abah..

Khai♥Rin : anies berkata...

ooo kira mcm jejak kasih la ni ye

fadzli Amir berkata...

Tu la Misyah, 30 tahun lebih tu, sementelah pula ada kawan2 yg dah takdak....

Mie berkata...


Remos tak boleh tahan.. hensem..

Abah yang dolu bukanlah yang sekarang... kan Fadzli..

Mie berkata...


Remos tak boleh tahan.. hensem..

Abah yang dolu bukanlah yang sekarang... kan Fadzli..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

Eh..Pak Cik Amir muda-muda macam iras-iras (Daud)Firdaus sikit kan? hihi

JunAina berkata...

Alhamdulillah...sebagai anak tak ada yg lebih menggembirakan selain dpt gembirakan mereka yg kita sayang.

Fazleyatul Aini berkata...

lama tu 32 tahun tak jumpa

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails