Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 16 November 2011

Burger Sangat Tinggi.!!


Malam tu Nabil mintak nak makan burger, manakala Naufal pulak makan nasik goreng cina. Aku pun start moto pergi gerai jual burger walaupun hujan renyai-renyai. Kedai tom yam pulak tutup kena pergi kedai yang lagi satu. Bila dah siap semua, balik rumah la.

Masa diorang tengah makan tu tetiba Nabil bersuara,

" Abah, burger ni sangat tinggi , Nabil tak boleh nak bukak mulut besar, ada skru.." sambil mengangakan mulut dia yang comot dengan sos tomato dan mayonis....heheheh....

"Ada skru" tu ambil dari banyak tengok Nat Geo Wild la tu.....

*** Terlalu sibuk kebelakangan ini, entry pasal raya haji pun tersangkut lagi. Thanks pada yang sudi singgah..!!

20 ulasan:

Cikli berkata...

makan burger lenguh mulut

Amir faiez berkata...

ayat guna ayat skolah tu...sangat tinggi..haha..

KhaiRin berkata...

hahahaha jgn rabak mulut sudah..

Daddylicious berkata...

hehe kiut jer begitu..

ShafiqIzwan berkata...

err, nat geo wild tu cite ape? hehe.

Pen Biru berkata...

jgn kata budak..kita yg tua ni pun kdg2 tak lepas nak nganga kalau kena beger yg tinggi tu

yan berkata...

lama nya tak nampak.. tup - tup makan burger.. sangat tinggi pulak tu..

khairul berkata...

sakan depa mkn bege

Ila berkata...

ada skru...heheeh...budak2 kan

Ct Aja berkata...

hahahahahaha..... kecian dia kena nganga bsar2....

nisa berkata...

Haha...ada skru..lawak betoila...samala makcik tak boleh bukak tinggi2..sbb rahang pun ada skru...hahaha

p.i.n.n.y berkata...

haha..ada skru pulak...lawak la nabil...

Cik Ecah berkata...

haha layan kan ajer...budak2 gituh ler ekekeee

wan nurul hezrina berkata...

kelakar.sangat tinggi smpi tak muat nak nganga

L berkata...

huhu. besonyer beger die... huhu

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

JunAina berkata...

teringat dulu2 first dating ngan bf di odernya BIG MAC alamat cam ner nihhh nak control ayu...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

cakap kat Nabil...makan roti dulu pastu last baru makan daging macam auntie ni hah...hihihi

Adylia Qarissa berkata...

makan jer..asalkan habis :p

Ujie berkata...

kalo yg tinggi tu..kena mkn ikut bahagian..baru muat mulut.

kalau ada skru..boleh adjust! ^__^

amna berkata...

kalau tinggi sgt makan ikut turn. roti, sayur then daging :D

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails