Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 29 November 2011

Mesin Urut Abah

Abah dah ada kerusi urut. Kalau lenguh-lenguh badan tu dah takde sapa nak urut, boleh la baring sambil kerusi tu urut. Hadiah daripada anak-anak sempena hari lahir abah yang baru lepas. Bila balik kampung, yang menjadi salah satu tarikan, kerusi urut ogawa ni la. Lepas sorang-sorang mengurut badan diorang, sampai ada yang tidur-tidur la punya asyik..!!! 

Naufal yang pertama kali cuba....
Mengeliat-mengeliat dia, sakit katanya....
Sapa pulak yang menerai mesin urut abah ni......
***Nasib baik bebudak kecik takut dan tak berminat, kalau tak jenuh berebut la dengan diorang...

16 ulasan:

Adylia Qarissa berkata...

tetiba rasa nak diurut jugak .. ;p

Lya Colours berkata...

wah syok !

Pen Biru berkata...

kesian mesin urut tu..jenuh dia nak mengurut..

Ila berkata...

untungnya abah kan...hehhe

Info Berguna Ni : Nikmat Malam Pertama

Tutorial Mudah Untuk Tarik Pengunjung Blog : Tak nak Word Verification di Kotak Komen

abah khalisha berkata...

memang terlena kalau duk kena urut

Niza Romli berkata...

kalau gatal2 blkg boleh hilang tak dgn mesin urut ni...hehe

KhaiRin berkata...

mula2 mmg la berebut da lama2 nnt sorg pon x heran lg..hehehe

aanie berkata...

kalo budak2 suka, jenuh la yg tua2 nak guna....hehe...

khairul berkata...

sodap nya dok atas tu

cik pha berkata...

untung laahh abah dapat kusi urutt

fazrulnoor berkata...

terbaeq kan kalau ade

Ct Aja berkata...

bestnye kalau de menda ni....

Yan berkata...

memula beli dulu rajin lah memakai nya. la ni duk diam keras kat situ lah..hee... nak juai second hand lah..

Amir faiez berkata...

skang pas wt keje amek no. le jwabnye...huhu

imah berkata...

haishhh...malas teman nk komen(phm2 jela...)..

jgn kata naufal naik kerusi ni mengeliat,imah pun sama siap menjerit-jerit lg..sakit jugak kerusi ni mengurut...

wan nurul hezrina berkata...

sedapnya kalau diurut..seonoklah abah=)

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails