Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 28 Oktober 2009

Majlis Hari Jadi Imran

Tanggal 25hb 2009, ahad lepas Kak Linda mengadakan majlis sambutan harijadi Imran yang ke dua.( genap-genap ). Sekali lagi rasa sedih sebab tak dijemput...hehehehe...

Yang datang memeriahkan aturcara ialah jiran-jiran selorong dengan rumah dia ( almaklumlah isteri ketua lorongg ), keluarga Abang Yus, Kak Ju dan keluarga, Kak Ayu dan keluarga, Kak Long dan keluarga, Ijal dan farha dan Imah. Daud tak dapat menghadirkan diri kerana kerja tapi sempat menghantar "WAKIL"....yang mewakili dia..

Juadah yang disediakan ialah, nasi kerabu, mee rebus( yang mana mi dan awaih2 disediakan sendiri ), kek dan kuih koci ( kenapa la kuih koci lagi ?)


Tu dia kueh koci menimbun...
Birthday boy, Imran...

Kek..

keluarga Kak Linda

Abang Yus membaca doa selamat...

Imran memotong kek...

Kak Linda...

Ijal pun tolong jugak

Acara membengkokkan tangan yang dah bengkok...

Imah yang tersenyum sambil mengunyah makanan...

Fildza, Imran dan mak sedara, Farha..
Farha, Fildza dan Imah..

Ni mak pengantin..Eh silap pulak mak besday boy..Kak Linda..

Eh ni sapa ni, tak kenal pun, bukan kuarga kita ni, setelah ditanya kepada isteri ketua lorong (Kak Linda), pun bukan ahli jiran-jiran selorong ni, ooo setelah diselidik lebih lanjut baru lah diketahui, ni la yang dikatakan WAKIL daud tu...Eksklusif hanya di "Blog Anak Haji Amir", InsyaAllah bakal menjadi ahli keluarga Haji amir....Saudari Wardah, Kawan dan Adik dia...

Ijal, Kak Linda dan Farha..

eh Imah malu-malu pulak...dan Wardah...Mekasih sudi datang..

9 ulasan:

imah berkata...

hehehe..i like..walaupun penat time ni tp best(balik je uitm trus imah tdo-x bg peluang)...hehehe..ramai org yg dtg time ni..sampai x cukup kaki dan tangan..yg paling lazat adalah kek secret recipe..makn sampai menjilat sudu plastik..lazzzaaattt....

utk pengetahuan semua imah mmg senyum cm 2...bkn malu2...kuikuikui...

imah berkata...

lagi satu...syabas kpd abg li..ini adalh post yg paling cepat disiapkn..imah bru je email ptg td dlm kol 3,tgk2 dh siap...bgs2...truskan usaha murni itu..

fazlinda berkata...

1st of all thanks to imah, ijal, farha and daud coz tanpa diorg mesti majlis x berjalan lancar. diaorg le yg bertungkus lumus kat dapur. kejap2 akak suruh rebus mi, lepas tu goreng awaih2, lepas tu buat air dan mcm2 lagi termasuk le pegi kedai beli ais batu. daud pulak tlg berkemas. bertuah akak dpt adik2 cam hangpa. lain kali mintak tolong lagi, boleh?....

utk adik beradik yg lain, jgnle kecil ati. bukan x mau jemput. majlis secara kecil-kecilan je. nnti kalo ada rezeki yg lbh besar kami akan jemput. insyaallah.

secondly, thanks to empunya blog - lee sebab walaupun blog ni dia punya tapi sudi jgk mskkan gambar2 kami beserta ngan komen2 yg 1st class cam dia ada je kat tmpat tu.

thanks to all anak-anak haji amir. syabas......

fazlinda berkata...

lupa lak, thanks also to ayman and wardah sebab sudi dtg......

imah berkata...

klinda-bleh je..no problem punyo....bisa diatur...seronok wat keje ramai2..

kyuNYMsukida [김규종] berkata...

ouh,
e2 wardah bnyk cntek lorh
uhuhu
=P

btw,eppy belated bday 2 imran!
yeay! =)

p.i.n.n.y berkata...

tasneem..kiranya dh aprove la ni wardah tu jd mak tam..hehe

best btol la anak2 haji amir kt selangor..slalu je ada gathering cmni...jeles btol...

fazlinda berkata...

jgn jeles la pini. nnti pini balik kita buat gathering samaada kat selangor ataupun kat kg. kebetulan ramai adik beradik kita kt sini jadi kalau buat gathering mcm ni lagi best dpt mengeratkan silaturrahim yg sedia ada......

faizal berkata...

arini br ade pluang nk komen. time ksih kak linda n abg yus. abg li pn sbb publish kn majlis nih. open house ijal bkn tknk jmput. bt on the spot je. kalut skit.lain kali ade rezki smua anak haji amir tuan tanah kedaung nih jemput.

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails