Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 12 November 2009

Tidur Lambat....

Semalam tidur lambat, dekat pukul tiga pagi, dan natijahnya pagi ni pun bangun lambat..hehehehe...Tapi puas hati sebab kerja yang sepatutnya siap dua hari lepas dapat dilangsaikan dalam masa satu malam ( last minit -biasa la)

Bertemankan Naufal, Nabil yang main kereta dan secawan Kopi Jantan, aku buat kerja dengan bersungguh-sungguh. Bukannya apa, hanya menyiapkan lukisan perspektif untuk 'Booth' Kolej PTPTL. Masuk ni dah tiga tahun aku design untuk mereka. Kalau design aku teruk, masakan diorang masih mencari aku untuk buat design bagi diorang. Walaupun ni dah masuk tahun yang ketiga, tak pernah pulak aku tengok 'Booth' tu yang dah siap masa diorang buat pameran kat PISA ( Penang International Sport Arena ), Bayan Baru-walaupun dekat dengan rumah. Tapi biasa la mungkin diorang tak ikut seratus peratus design yang aku bagi.

Walaupun hari ni rasa letih sikit, tapi rasa puas hati sebab kerja dah siap dan tak lama lagi buleh menikmati bayaran dari diorang, dalam lebih kurang RM 400.00. Tapi selalunya lambat la, tapi ok gak dapat la menampung perbelanjaan untuk mengharungi lagi setengah bulan...hehehehe...lepas gak la nanti duit susu bebudak tu...

Apa pun terima kasih pada Wan Malinee dan anak-anak yang memahami tugas aku ni...!!!


PROPOSAL -A ( pandangan EYE LEVEL )
PROPOSAL -B ( pandangan BIRD EYE )

**Apa-apa pun nampaknya buat pertama kali aku 'publish' design ni sebelum aku hantar kat diorang..!!!

5 ulasan:

imah berkata...

assalamualaikum...
cantik design yg abg li buat 2..rse cm ssh je nk lukis..tp knp PTPL???hehehe...sape2 yg phm 2,phm2 jela yek..kuikui..
PTPTL ke PTPL??ke PTPTN??hahaha..

Fadzli Amir berkata...

Jangan buat konpius Imah...Rasa macam dah betul...PTPL...

fazlinda berkata...

betul la imah..... abe li ni mmg jodoh dia kuat ngan PTPL samada di bandar atau di desa, he he he....

kadang2 kita sanggup berbuat apa saja untuk anak2 kita tapi adakah mereka menghargainya? harap2 mereka takkan lupa jasa2 org tua mereka.... amin.....

anyway, lee tahniah. nice design.

p.i.n.n.y berkata...

PTPL yg ni dpt duit..yg kt kg tu menghabihkan duit je..hampehh...

tp pini x tau plk yg booth tu kena design jgk..igt kan ikut suka ati je buat..baru arini pini tau.hehe...

kiyo berkata...

Salam FAdzli.... Terror gile mendesign... Design pelamin terror x?

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails